2777
2789
عنوان

فامیلای فضول

116 بازدید | 3 پست

سلام چطورین دوستان

من نزدیک سه ساله ازدواج کردم راه خیلی دور از شهرم غریبم اینجا اوضاع مالی منو شوهرم بد نیست یه خونه و ماشین داریم درامدمون یکمی کم هست ولی خب فکرشو ک میکنم قرار نیست تغییر انچنانی پیش بیاد واسمون من  حالا خیلیم دوس ندارم بچه دارشم  تا یکمی بیینم اوضاع کارو کاسبی شوهرم چی میشه منم سنم زیاد  نیست عجله داشته باشم ولی از طرفیم  خونوادم ک ازم دورن دلم میخواد یکی از گوشت و خون خودم داشته باشم اینجا لازم باشه از خودم میزنم واسه بچه حالا زمانش هروقت ک بود خودمم درسم اخراشه میخواستم برم سرکار ولی خب بخوام بچه دار شم نمیرم شوهرم اول میگفت دوسال بعد ازدواجمون بیاریم ولی الان همه فامیلاشون اینا خودشون همه دوتا دوتا دارن به ما میگن هی نیارین هی بچه بده خرج دارع دردسر داره اعصابتون کشش ندارع خداروشکر حالا نه من نه شوهرم دهن بین نیستیم بخاطر شرایط مالی خودمون فعلا دست نگه داشتیم ولی اینا ک تو هر مهمونی اینطوری میگن حرصم‌میاد یکی باشه خودش بچه نداره تو دلم میزارما خودشون دائم درحال زادو ولدن و همه تا بارداری دومو سوم میرن تا منو میبینن میگن میبینی تورو خدا وضعیتمونو ببین  انقد زورم میاد دوس دارم ی جواب دندون شکن بدم چی بگم به اینا من😐

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com