2777
2789
عنوان

پانیک عصبی

203 بازدید | 24 پست

سلام دوستان،مرد 35ساله هستم و تقریبا چندین ماهه حالم خوب نیست،،،چهارسال قبل بخاطر مشکل معده رفتم دکتر گفتن درد عصببه و قرص نوتریپتلین اگه اسمش رو درست نوشته باشم تجویز کردن،و من چند مدت استفاده کردم و خوب شدم ،اما هر از کدتی دوباره شروع میشد مشکلم و من اون قرص رو خودم میگرفتم و استفاده میکردم،،،و تا یکسال پیش دبگه استفاده نکردم،،،الان چهارماه هفته ای یکی دوبار حالم خیلی بد میشه و یهویی ضربان قلبم میره بالا تنگی نفس میاد سراغم معدم میریز بهم قندم میاد پایین و حس میکنم میخام بمیرم،،دکتر هم میرم نوار قلب گرفت گفت خوب مشکلی نداره،،،ولی شبا تو خواب بیدار میشم یهو همون حال بد بهم دست میده خیلی بده واقعا مرگ رو به چشمای خودم میبینم کل بدنم خالی میکنه ،،،،آیا از بین دوستان کسی هست همچین مکلی داشته باش و درمانش کرده باش،،،ممنون میشم راه حلش رو بیگد

تعداد رای : 2
نظرسنجی
20
1
50%
20
1
50%

دکتر تشخیص داد پنیکه؟

باید روان‌درمانی و دارو درمانی بشید.

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره متاسفانه بخاطر شرایط کاری

نگا خاله منم مشکلش خیلی وخیم بود مثل شما حدود ۱ سال رفت شمال زندگی کرد از همه چی دور شد 

خیلیی حالش بهتر شده بود

خوده منم وقتی فشار عصبی روم زیاده میرم طبیعت گردی

خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ
نگا خاله منم مشکلش خیلی وخیم بود مثل شما حدود ۱ سال رفت شمال زندگی کرد از همه چی دور شد خیلیی حالش ب ...

آره دقیقا حس میکنم بهش نیاز دارم که از این شرایط دور بشم،،،کلا این حال بدم زندگیم رو مختل کرده

حتما ممنون میشم

من خودم بخاطر فشار شدید پنیک شدم .اول دکتر بهم ویتامین سی جوشان و امپول نوروبین داد یه مقدار بهتر شدم ولی تپش رو داشتم .

من اصلا حوصله مسجد رفتن نداشتم یبار ازکنار یه مسجد رد میشدم گفتم سری بعد قبل اذون آماده شم برم اونجا نماز بخونم ببینم چجوریه تقریبا یک ماه هرشب گاهی وقتاهم بجای شب ظهر میرفتم فقط نماز میخوندم بقیشو مینشستم اوایل دعا وقران هم نمیخوندم فقط دنبال این بودم بشینم یجا ریلکس باشم .بعد یکماه پنیکم رفت ومن اصلا تپش قلب نگرفتم الان چندسال میگذره .اونجا بخاطر اینکه دعا وقران زیاد خونده میشه روی سلول های بدن اثر میگذاره اگر هم نمازخون نیستید برید بزور هم که شده حتی فرادا بخونیدش ولی بشینید .بعدا بیاید منو  تگ کنید نتیجه رو بگید  

لایک نکنید .توروخدا 
شما چه وقتایی اینجوری میشین

من بیشتروقتهاشبها یازمانی توماشین باشم حتی موقع خواب باجیغ. بیدارمیشم م اون لحظه تپش قلب شدید میگیرم فک میکنم دارم تمام میکنم بعدش احساس گزگز شدن دست وپام