سلام دوستان،مرد 35ساله هستم و تقریبا چندین ماهه حالم خوب نیست،،،چهارسال قبل بخاطر مشکل معده رفتم دکتر گفتن درد عصببه و قرص نوتریپتلین اگه اسمش رو درست نوشته باشم تجویز کردن،و من چند مدت استفاده کردم و خوب شدم ،اما هر از کدتی دوباره شروع میشد مشکلم و من اون قرص رو خودم میگرفتم و استفاده میکردم،،،و تا یکسال پیش دبگه استفاده نکردم،،،الان چهارماه هفته ای یکی دوبار حالم خیلی بد میشه و یهویی ضربان قلبم میره بالا تنگی نفس میاد سراغم معدم میریز بهم قندم میاد پایین و حس میکنم میخام بمیرم،،دکتر هم میرم نوار قلب گرفت گفت خوب مشکلی نداره،،،ولی شبا تو خواب بیدار میشم یهو همون حال بد بهم دست میده خیلی بده واقعا مرگ رو به چشمای خودم میبینم کل بدنم خالی میکنه ،،،،آیا از بین دوستان کسی هست همچین مکلی داشته باش و درمانش کرده باش،،،ممنون میشم راه حلش رو بیگد
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید