2777
2789
عنوان

دخترا یه لحظه میاین حالم بده

138 بازدید | 6 پست

میخوام این پسرو بزارمش کنار ولی قبلش میخوام از یه چیزی مطمئن بشم.

پسری ک ادعا می‌کرد دوستت داره و توی حرف نه توی عملم نشون میداد . روم حساس بود خیلی بهم احترام میذاشت رفتاری ک با من داشت با بقیه متفاوت بود و خیلییی خیلییی دوستم داشت .و اینا از دور بود ینی توی رابطه هم نبودین ک بخواد بگه تو پارتنرمی..

هرکاری بگی واسم می‌کرد.

امشب رفتم توی دایرکتش دیدم دختر توی دایرکتش نبود اما با دوستش کلی عکس نا متعارف از دخترا فرستادن و آیدی دخترا  و دوستش همش میگفت رفتن فلان جا پر دختر بود و جفتشون از این حرفا میزدن ویا پیام های بالا رو ک خوندم دوستش گفته بود رفتیم فلان جا پر دختر خوشگل با نیم تنه بود اینم گفت چرا به من نشون ندادی عمیقا حالم ازش بهم میخوره..

از طرفی میگم به من تهعد نداشته .. ولی ... لطفا بگین چیکار کنم  

پیرینسس🎀🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شما که میگی توی رابطه باهاش نبودی بعنوان پارنتر.. خب چه تعهدی باید داشته باشه اونم یه پسره مثل بق ...

عزیزم وقتی میاد به من میگه دوستم داره و میگه بهم متهعده بنظرت ینی با این ویژگی هاش دوباره به پاش بمونم؟

پیرینسس🎀🤍

اگه روحیه حساسی داری به نظرم بدون اینکه بهش بگی جریان چیه کات کن

ببین اصلأ دنبالت میفته

یه بهونه بیار بگو خدافظ

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫