2777
2789
عنوان

جهیزیه بیاین

356 بازدید | 24 پست

سلام چیکارکنم جهیزیم شیک باشه همه رنگاهارمونی داشته باشن باهم بی روحم نشه خونه 

چندتا خونه دیدم خیلی خوشم اومده🥺اما رنگی که من بر چوبم انتخاب کردم فرق داره عکساشو میزارم سایت مشکل داره صبرکنید لطفا 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینم سبکی که دوس دارم همه رنگا تو یه تن هستن🥺خیلی خونشو دوس دارم میشه بگین من چیکارکنم چه رنگ پارچه ای و‌چه وسایلی بگیرم که خونم هم شیک بشه هم صدرنگ نشه

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
خب عزیزم فقط چوبت کمی متفاوته مابقی رو مثل همون بخر اگه خوشت میاد میاد بهش همون رنگم

من فقط رنگشو دوس دارم ینی دلم میخواد همه وسایلام تویه تن رنگ باشن نمیخام د صد رنگ بشه من مبلم کلاسیکه

عکس اولی فقط رنگ چوب مبلامه وگرنه مدلش اصلا اون نیست 

نمیخام بی رنگو روحم بشه 

بر مبلم چه پارچه رنگی بزنم که درعین شیکی بی رنگو روح نشه

نمیخام خونم تیره بشه رنگای روشن میخام

خدا کنه مبل و فرشت طوسی نباشه 😑

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢