2777
2789
عنوان

جهیزیه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 24 پست
خدا کنه مبل و فرشت طوسی نباشه 😑

نه طوسی نه میگم هارمونی داشته باشه تمام وسایلم

چه رنگی ب چوبم میاد روشن و شیک باشه بی رنگ و روح نشه خونم چون میخام همرو تو یه تناژ بخرم 

الان این خونه ترکیب طوسی خیلی روشن و کرم‌ من چی‌بزنم🤔تمیدونم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مثلا ی کافی بار دیدم تواینستا رنگش ترکیب از کرم و سبز بود

نه این رنگانمیخام اصلا

😬توهمین تناژ رنگی ک فرستادم میخام اما بی رنگوروحم نشه 

😬عکس فرستاذم ک سلیقمو بدونید

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
نه طوسی نه میگم هارمونی داشته باشه تمام وسایلمچه رنگی ب چوبم میاد روشن و شیک باشه بی رنگ و روح نشه خ ...

کرم خیلی ناز به رنگی هست نه از مد می‌ره مه از کلاسش کم میشه البته کرم تیره بیشتر دوسدارم وسایل آشپزخونه که سیلور

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

کرم خیلی ناز به رنگی هست نه از مد می‌ره مه از کلاسش کم میشه البته کرم تیره بیشتر دوسدارم وسایل آشپزخ ...

وسایلام سیلوره 

🤔اره کرم دوس دارم اما با این رنگ‌چوبم بنظرت بی رنگوروح نمیشه

کرم خیلی ناز به رنگی هست نه از مد می‌ره مه از کلاسش کم میشه البته کرم تیره بیشتر دوسدارم وسایل آشپزخ ...

عکس نداری ببینم مثلا رنگ فرش و مبل و اینارو 

یاخونه ای اگر عکس داری تو این تن رنگه بیینم

وسایلام سیلوره 🤔اره کرم دوس دارم اما با این رنگ‌چوبم بنظرت بی رنگوروح نمیشه

خونه خریدی یا اجاره کردی .منظورت از رنگ چوب کجا رو میگی 

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

خونه خریدی یا اجاره کردی .منظورت از رنگ چوب کجا رو میگی

خونه برخودمونه 

عکس اولی که گذاشتم رنگ چوبامه مبلم کلاسیک فعلا مبلامو نساختم که عکس بزارم رنگشو فقط انتخاب کردم