2777
2789
عنوان

قاتل شیما صباگردی آزاد شده

126 بازدید | 13 پست

یه پیرمردی که توی اسنپ کار میکرده و قبلا یه دختر دیگه رو هم دزدیده بوده ولی دختره فرار کرده، میاد شیما رو میدزده بهش تجاوز میکنه بعد خفه ش میکنه و توی باغچه خونه ش چال میکنه، وقتی پلیس بلاخره جرمشو ثابت میکنه مادر معتادی که توی سه ماهگی گذاشته بودش پرورشگاه میاد ۱ میلیارد پول میگیره رضایت میده و قاتل زنجیره ای الان بین ماست!

بعد جالبه شیما توی چهار ماهگی رسما به فرزند خواندگی پدیرفته شده بوده ولی بعد قتلش پدر و مادر خونده رو اولیای دم حساب نکردن!

لطفا اطلاع رسانی کنید قاتل شیما به زندان برگرده 

چقدر تاسفبار همیشه همه جای دنیا یه شکاف هایی توقانون هست که باعث نجات پیدا کردن بعضی جانی ها میشه اینجام مادره رضایت داده دیگه 

توتوئیتر ملت شاخ دراورده بودن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799
ولی تواینترنت تجاوز رو ننوشته خاک توسر همچین مادری

چرا شاهین صمدپور گفت تجاوزم بوده فقط چون ۱۴ ماه جنازه زیر خاک بوده نتونستن اثبات کنن، اگه دلیل قتلش تجاوز نبوده پس پیرمرده چرا دزدیدتش؟ میخواسته با هم مار و پله بازی کنن؟

چقدر تاسفبار همیشه همه جای دنیا یه شکاف هایی توقانون هست که باعث نجات پیدا کردن بعضی جانی ها میشه ای ...

قانون .‌.‌ خورده 

میگفت مادرش نیستی . مادر واقعیش  همون جایی بوده که بزرگش کردن .  تا حالا کدوم قبرستانی بودی .....

باید این قانون عوض شه . باید .ظلم در حق این شیما شده .

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
توی دنیا نه عزیزم این قانون احمقانه فقط و فقط در ایرانه

قلبم یه جوری میشه به ترس این بچه که فکر میکنم  

قانون .‌.‌ خورده میگفت مادرش نیستی . مادر واقعیش همون جایی بوده که بزرگش کردن . تا حالا کدوم قبرست ...

راست میگی بخدا