2777
2789

بازم از گوشی  بقیه استفاده میکنه حتی برای یه وب گردی 

من گاهی پیامک خصوصی با همسرم توی گوشیم دارم یا یه عکس در حد بغل کردن (خیلی بد نیست ولی خب دوست ندارم کسی ببینه )

گوشیم یهو دست خواهرم میبینم 

امروز دیدم دستشه گفتم گوشیمو میدی  دیگه بدون اجازه دست نزن میگه که اجازه گرفتم درصورتی که دوساعت پیش  یچیزی میخواست سرچ کنه دادم بهش  بعد گرفتم 

حتی لپ تاپم وقتی مال من باشه سمت مال خودش نمیره فقط از مال من استفاده میکنه حالا لپ تاپ چیزی نداره ولی گوشیم واقعا  دوست ندارم گاهی ببینه(گاهی اوقات دعوا کردم باشوهرم پیامکش هست)

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

رمز سخت بذار برا گوشی

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای گالری و پیامکات رمز جداگانه بزار

رمز گوشی عوض کردم ولی در کل ذهنم درگیر اینه چرا وقتی خودش داره از مال ما استفاده میکنه مثلا گوشی مامانم  خیلی اوفات دستشه 

اجازه نده تا این عادت زشت از سرش بیافته

حتی الان عذاب وجدان گرفتم که بهش گفتم بدون اجازه دست نزن 😔

رمز گوشی عوض کردم ولی در کل ذهنم درگیر اینه چرا وقتی خودش داره از مال ما استفاده میکنه مثلا گوشی مام ...

اره واقعا منم اول برام سوال شد ولی خب به هرحال خاهرته و بحثی نشه گفتم اینکارو کتی