2821
2789

نه من خودم حقوق خوندم تو دولتی اما اولاش علاقه داشتم بعدا بخاطر اینکه تو بازار کار هیچ اقبالی نداشت خیلی پشیمونم چرا با رتبه خوب نرفتم سمت دبیری  واقعا رشته ی که تعداد دانشجو هاش و فارغ التحصیلاش بیشتر از نیاز قاره ی اسیاس  . خیلی دپرسم که ۴ سال درس خوندم تهش اندازه دیپلمه واسم کار نیست😑😑😑

هرگز نمیرد انکه دلش زنده شد به عشق

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما کانون وکلا شرکت کردی؟

نه علاقه ای نداشتم به وکالت چون دوره ی کار اموزی دادگاه و زندان رفتم  اصلا رعایت شان زن رو نداشتن نگاه بیش اندازه ی جنسیتی و اتفاقات نا خوشایند دلزده ام کرد از شرکت در کانون بعدش هم در هر سال بالای نیم میلیون شرکت میکنند که کمتر از هزار نفر قبول شوند که در اخر قبول شدگان بعد از اختبار که انهم بسی سخت است معلوم نیست در این گیر و دار پرونده ای چرب و نرم بهشان برسد یانه

نه علاقه ای نداشتم به وکالت چون دوره ی کار اموزی دادگاه و زندان رفتم  اصلا رعایت شان زن رو نداش ...

عزیزم شما یکم نگاهت درباره کار وکالت علی الخصوص وکلای زن بدبینانه اس وکالت یکی از زیباترین شغل هاست و درجه اجتماعی بالایی داره شما به وکالت علاقه نداشتین چرا حقوق خوندین؟ مگه جز امکان شرکت در کانون وکلا ووکالت با کارشناسی حقوق کار دیگه ام میشه کرد؟ البته این که میگید علاقه نداشتم کاملا شخصی هستش ولی کاش سراغ رشته ایی میرفتید که علاقه داشتید ... به هر حال موفق باشید عزیزم

جنبه تیوریک شیرینه چون کتابش و مفاهیمش با همه ی رشته های علوم انسانی فرق داره اما وقتی وارد حوزه عملیش میشی  می بینی هنوز ما از دوران نئاندرتال فرقی نکردیم  جرم شناسی پلیس علمی کیفر شناسی همه الکی بود اصلا نمیدونن چیه  در مورد بقیه درسا هم همینه

جنبه تیوریک شیرینه چون کتابش و مفاهیمش با همه ی رشته های علوم انسانی فرق داره اما وقتی وارد حوزه عمل ...

شما که کار نکردید پس چطور میتونید انقدر قاطع بگید عزیزم؟ البته نظرتون محترم هستش،اگر بد بود این همه متقاضی نداشت ... 

عزیزم من یکی از دوستا م و همسرشون وکیل هستندو بسیار آدم موفقی تو زمینه شغلی خودشونن 

اینکه شما تو یه رشته ای موفق باشی یا نه کاملا بستگی به شخص شما داره !! 

همونطور که وکلای موفق و ثروتمند داریم وکیل بیکار هم داریم این دلیل بر خوب بودن یا بدبودن رشته حقوق نیست 

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...

البته یه نکته ای رو هم اضافه کنم اینکه شما کجا مدرکتوبگیری هم خیلی مهمه 

معمولا کسایی از دانشگاه های تاپ سراسری فارق التحصیل میشن نسبتا موفق ترن درباره پیام نور و علمی کاربردی واقعا مطمئن نیستم ولی بازم معتقدم به خود شما بستگی داره 

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...