2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بابا از بی اشتهایی رنج میبرم

یکم دیگه ازت یه خاطره میمونه خواهر تا میتونی غذا و شیرینی بخور من خودمم از لاغری شبیه معتادام ولی ن دیگه در این حد

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

فقط برو متخصص تغذیه بگو برات شیر خشک و دارو بنویسه 

قرص شیکوردین و مخمر آبجو و شیرخشک بخوری کلی وزن میگیری 

ژله هر روز بخور زیاد 

نون ساندویچی 

اولیویه هر شب شده به زور 

شیر موز و مغز گردو و پودر کاکائو و کنجد و مغرهای دیگه هرچی داشتی بریز داخل مخلوط کن صبح و شب یک لیوان بخور

عصرا تخم مرغ و سیب زمینی ابپز بخور 

ماکارانی

برنج 

گوشتیجات 

شما کمبود وزن داری نیاز ب چاقی نداری باید وزن بگیری جون بگیری 

اونم باید خودتو تقویت کنی. و اه و اوه و نه و نوق بزاری کنار یسری چیزارو بخوری ک وزن بگیری.... تحرکتم کم کن اگر زیاده ن درحدی ک فعالیت نکنی فقط کمترکن و خوابتم تنظیم کن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
فقط برو متخصص تغذیه بگو برات شیر خشک و دارو بنویسه قرص شیکوردین و مخمر آبجو و شیرخشک بخوری کلی وزن م ...

مرسی که اینقدر وقت گذاشتی چشم همشو انجام میدم🩷

عصرا تخم مرغ و سیب زمینی ابپز بخور ماکارانیبرنج گوشتیجات شما کمبود وزن داری نیاز ب چاقی نداری باید و ...

اره اصن جون ندارم🫠مرسی جونم وقت گذاشتی همشو انجام میدم

فقط برو متخصص تغذیه بگو برات شیر خشک و دارو بنویسه قرص شیکوردین و مخمر آبجو و شیرخشک بخوری کلی وزن م ...

البته شیرخشک من یه مدت استفاده کردم عوارض داشت اگه نخوری بهتره

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد