لکیخغاکزعگب مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 2682 عنوان بردن بچه یک سال و نیم به موج های آبی یا 243 بازدید | 14 پست خروشان مشهد ،چجوریه شرایطش؟پوشک ؟مایو؟ 1403/05/07 | 03:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الما۶۲ عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 11492 میدونید بلیطش چنده؟و اینکه میشه من دخترمو ببرم ولی خودم نرم تو اب اخه قراره بیایممشهدو من نمیتونم برم توی اب
سپـvـينود عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12485 فک کنم پوشکی نمیتونی ببری سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶
دل_آبی عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 3275 میدونید بلیطش چنده؟و اینکه میشه من دخترمو ببرم ولی خودم نرم تو اب اخه قراره بیایممشهدو من نمیتونم ... اره میتونید نرید تو آب کسی کاری نداره.ولی نباید پریود باشید.مامان من بخاطر اگزما و مشکل حساسیت پوست نمیومد تو آب فقط منو نگاه میکرد. اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
المهفا عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 851 من پسرمو بردم موجهای آبی ،میخواستم بلیط بگیرم مسئولش گف ،راهش میدیم ولی بوی اونجا،برای تنفسش خوب نیسمنم برگشتم دیگ یکی دردو یکی درمان پسندد ،یکی وصل ویکی هجران پسندد،من ازدرمان و وصل ودردوهجران،پسندم آنچه راجانان پسندد
الما۶۲ عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 11492 اره میتونید نرید تو آب کسی کاری نداره.ولی نباید پریود باشید.مامان من بخاطر اگزما و مشکل حساسیت پوست ... اتفاقا پریود میشم اون تایمولی دخترم خیلی دوستداره ببرمش
لیموترشش عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 4659 اصلا مناسب ۱ونیم سال نیست. خطرناک براش. بزارش پیش کسی برو. تنها حال نمیده دسته جمعی باید بری. حداقل ۳.۴ ساعت اون تو هستیمن موجهای آبی مشهد رفتم و اپارک تهران رو. در مورد بچه اطلاعات ندارم شرایطشون چجوریه . در حالت کلی میگم جای بچهها نیست خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
دل_آبی عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 3275 اتفاقا پریود میشم اون تایمولی دخترم خیلی دوستداره ببرمش نه پس نمیتونید برید داخل اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
الما۶۲ عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 11492 نه پس نمیتونید برید داخل دختر ۱۱ ساله را میزارن تنهایی بره؟مندم در بمونم؟براس خطرناکنیست؟
دل_آبی عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 3275 دختر ۱۱ ساله را میزارن تنهایی بره؟مندم در بمونم؟براس خطرناکنیست؟ نمیدونم احتمالا بزارن. میخوای زنگ بزن بپرسولی چون گروهی مزه میده اگر دوست یا دخترخاله و آشنایی هست که باهاش احساس راحتی داره اونجا غریبی نمیکنه. اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
الما۶۲ عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 11492 نمیدونم احتمالا بزارن. میخوای زنگ بزن بپرسولی چون گروهی مزه میده اگر دوست یا دخترخاله و آشنایی هست ک ... مرسی عزیزم ببخشید وقتتون را گرفتمنه هیچکسی نیست منو همسرمو بچم هستیم
دل_آبی عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 3275 مرسی عزیزم ببخشید وقتتون را گرفتمنه هیچکسی نیست منو همسرمو بچم هستیم نه خواهش میکنم.اگر قرص بخورید چند روز به تعویق بیافته میتونید برید.اگرم نه احتمالا بتونه تنها بره فقط بهش بسپارید مراقب خودش باشه لیز نخوره اگر شنا بلد نیست سرسره های عمیق نره اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
الما۶۲ عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 11492 نه خواهش میکنم.اگر قرص بخورید چند روز به تعویق بیافته میتونید برید.اگرم نه احتمالا بتونه تنها بره ف ... چشم فداتشمبعد از هشت سال میرم مشهداونبارمپریود بودم الانم باز پریوداینم شانس من
لکیخغاکزعگب مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 2682 میدونید بلیطش چنده؟و اینکه میشه من دخترمو ببرم ولی خودم نرم تو اب اخه قراره بیایممشهدو من نمیتونم ... ما ک پارسال رفتیم 200 بود الان نمیدونم...نه نمیشه خودتم باید مایو بپوشی دوس بگیری بعد وارد شی،،،،،مبشه بپرسم چرا خودت نمیری تو اب