2777
2789
برام مهم نیست چین، قانون میگه نباید باشن. زنگ میزنم میان میبرنشون. شمام خیلی دوسشون داری بگو تو رم ب ...

شا باهاشون برو چیه چقدر بی ادبی شاید شما اختلال داری و بخوای مثل وحشی ها رفتار کنی 

من کجا گفتم بمونن؟قرار نیست چون وحشی،بازی در نمیارم و منطقی صحبت میکنم یعنی دوست دارم بمونن

گفتم بیرونشون کنن اما انسانی 

دفعه آخرتم باشه بی احترامی میکنی

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو شهر ما تا حالا هیچکس افغانی ندیده

بخاطر همین من یکی که اصلا شناختی درموردشون نداشتم و الان که اینطور چیزا رو می‌شنوم خیلییی تعجب می‌کنم باهاشون مشکلی نداشتم اما الان ازشون متنفرم واقعا

واقعا جایییییی تاسف داره اون ایرانی با اینا وصلت بکنه

۸۰۰ هزار دختر ایرانی باهاشون وصلت کرده واقعا واسشون متاسفم

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

توی صف نونوایی بربری پشت سرشون که میفتی باید نیم ساعت صبر کنی چون واحد شمارش بربری و نون برای اینا یه وانت و دو وانته....دونه ای نون نمیخرن...نون رو با نونوایی میبرن خونه

قاشق نشسته
هر چ میخوریم از روشنفکرهای هموطنامونه

اره به خدا هی میگفتن ولش کن بلاگر ایرانی رفته ترکیه لایو گذاشته بهش سیم کارت ندادن اینا هم مث اونا چطور ایرانی میره خارج خوبه به ایرانی محل ندن. گفتم خیلی بی عقلید ایرانی که با دوتا جیب پر پول میره برای دوهفته خوشگذرونی بعد کلی خرید میکنه برمیگرده با این پاپتی ها مقایسه میکنید

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم

بخدا تقصیر خودمونه 

ما به اینا آب و غذا و خونه و کار و....... دادیم

خوده خاج کشور اینا رو قبول نمیکنه 

دیگه می‌ترسیم از خونه بریم بیرون

تازه اگر کسی بود که امضای ما رو بخونه که اینجا گل و بلبل بود

کاربری دست دو نفره

اره به خدا هی میگفتن ولش کن بلاگر ایرانی رفته ترکیه لایو گذاشته بهش سیم کارت ندادن اینا هم مث اونا چ ...

ما نخبه و سرمایه دار صادر میکنیم ن گشنه و بی سواد کشورهای دیگ بخاد پخمه بگیره وه کشورشون سقوط میکنه سریع هم خودشون یاماها مقایسه میکنن بیسوادها

شا باهاشون برو چیه چقدر بی ادبی شاید شما اختلال داری و بخوای مثل وحشی ها رفتار کنی من کجا گفتم بمونن ...

داری رسما از کسایی که ایرانیارو میکشن دفاع میکنی! خودت درست حرف بزن، مشکل داری؟ پس از چی دفاع میکنی

مشکل نداری؟ پس برو باهاشون رفیق شو

من با بیشتر از یه افغانی حرف زدم و هیچ ویژگی خوبی درشون ندیدم و همه شون هم طلبکارن

همونطور که درست نیست بخاطر یکنفر که کار اشتباهی کرده همه رو بگیم اشتباه میکنن؛ درست هم نیست به خاطر اینکه یک نفر ممکن است اشتباه نکرده باشد اونایی که اشتباه کردن نادیده بگیریم

همه ش داری میگی مخالفی و بعد دفاع میکنی

با این قضیه مشکل داری؟ تو تاپیک با این مظنون نیا

ایرانی های احمقو ببین انگار آدم تموم شده

من بهشون میگم میپرن بهم مهم انسانیته یعنی حالم از این روشنفکریشون بد میشه

شا باهاشون برو چیه چقدر بی ادبی شاید شما اختلال داری و بخوای مثل وحشی ها رفتار کنی من کجا گفتم بمونن ...

مگه حالا به رگبارشون بستن میگی انسانی

هیچ جا مثل اینجا تحویلشون نمیگیرن

که جا خوش کردن 😐😐😐

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌