2777
2789
اونا که قاتلن، به قاتل غذا بدی شریک قتلشی.بره کشور خودش همونجا نون خشک و شیافشو مصرف کنه

همه مثل هم نیستن اینکه یه عده آدم های خوبی نیستن درست 

در کل غیر قانونی اومدنشون ایراد داره و تهدیده اما راهش این نیست دور از انسانیت ما نمیتونیم بگیم همه افراد که اومدن اینجا متجاوز قاتلن

راه حل قانونی میخواد 

باید بفرستنشون برگردن اصلا تو مرام من نمیره به هرکس که فکرش کنی بگیم دارو و بخصوص نون نده ..

هرچند بخوایم ندیم هم اصلا نمیشه بهرحال یجور تهیه میکنند

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا باورم نمیشه چقدر همه از غفلت بیدار شدن شکر. من دوسال قبل تو یه تاپیک بحث اتباع بود میگفتن خوبه نمیتونن کارت وسند داشته باشنمنم گفتم افغانی ها از ایرانی ها کارت بانکی میگیرن یه افغانیه من رو داشت میخورد که بهم بگو افغانستانی افغانی واحد پولمون هست ما نباشیم کشور شما بدبخته و....البته من بااقتدار لهش کردم ولی تو سایت خیلی ها گفتن بهم نژاد پرست 

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
هوووووففف زاد و ولد و فرزندآوری همههه جای دنیا مخصوصا اروپا خیلییی زیاده و همه اکثرا بالای پنج فرزند ...

بخدا نمیدونن در آینده چ فاجعه ای رخ میده با زادوولدهایی که داریم 

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

خدایا باورم نمیشه چقدر همه از غفلت بیدار شدن شکر. من دوسال قبل تو یه تاپیک بحث اتباع بود میگفتن خوبه ...

هر چ میخوریم از روشنفکرهای هموطنامونه

افغانیه فرار کرده....مثل یه قطره آب رفته تو‌دل زمین...پدر و مادرش با گریه و زاری مدام میارن و میبرنش ...

دلم براش آتیش گرفت

به حق این روزهای عزیز 

به حق سه ساله ی امام حسین ع

انشالله خیلیی زود خوب بشه خدا به دل پدر و مادرش صبر بده خدا خودش اون افغانی بی شرف حیوون صفت رو طوری بدبخت کنه که مرگ براش بهترین چیز باشه کاش روزی هزاران بار بمیره اما آروم نگیره 

همه مثل هم نیستن اینکه یه عده آدم های خوبی نیستن درست در کل غیر قانونی اومدنشون ایراد داره و تهدیده ...

برام مهم نیست چین، قانون میگه نباید باشن. زنگ میزنم میان میبرنشون. شمام خیلی دوسشون داری بگو تو رم باهاشون ببرن. یا بیار تو خونت قایمشون کن چون اگه من اول پیداشون کنم دیگه کسی پیداشون نمیکنه.

از وقتی این نمک نشناس ها پاشونو تویه این خاک مقدس گذاشتن ،برکت و روزی و آرامش از زندگی ایرانیان رفته ،وجود این مغلول ها برای ما فقططططط بدبختی و فلاکت به بار آورد ،مملکتو با اون قیافه های مغلولیشون به گند کشیدن ،عین مور و ملخ همه جا هستند .هر کسی هم اینجا ازشون طرفداری می‌کنه افغان هست .یه مشت هرزه ،هیز،قاتل و دزد هستن همشون به درد نخورن پس الکی فاز روشنفکری نگیرید چون فقطططط ادا در میارید .

نمیتونیم بگیم تمام ایران مثلا تبریز یا کردستان خیلی کمن اصل کار مشهد و شیراز و تهران و بلوچستانه

اره مشهد خیلی زیادن من یه جایی کار میکردم شمردم از ۲۰نفر ۱۰نفرشون افغانی بودن داداشم میگه صاحب کارشون که کارش بستنی و شکلاته چندین میلیارد داده افغانیا تا واسش سوله هاشو بسازن به هیچ چیشم کار نداره اونم همه کارگرا و بناهاش افغانین

از وقتی این نمک نشناس ها پاشونو تویه این خاک مقدس گذاشتن ،برکت و روزی و آرامش از زندگی ایرانیان رفته ...

کلا به مظلوم نمایی معرووفنن بشدت فاسدن