2777
2789
عنوان

تاحالا درباره ی رحم کج شنیدین

251 بازدید | 12 پست

تو سونو نوشته رحم رتورتد میباشد زدم گوگل نوشته یعنی رحم کج

کسی بوده این مشکلو داشته باشه 

نگین برو از دکتر بپرس که چهارشنبه وقت دادم

خدایا شکرت

ن نشنیده بودم

فقط رحم تک شاخ شنیده بودم

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چیه برا منم انگار همینه تو سونو مینویسه تاحالا هم سوال نکردم ☹️🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
نه ولی یکی بود رحم تک شاخ اگ درست بگم داشت و کلیه یکی نداش بارداری بچه کلا تو پهلوش بود

تو نت نوشته بود رحم سرش نزریک مثانه هست تو رحم کج سرش نزدیک مقعد و روده هاست

خدایا شکرت

عزیزم رحم رترورس یعنی رحمی که یکم به سمت عقب هست، معمولا مشکل خاصی نیست گاهی ممکنه کسی برا بارداری ا ...

خب منم همینم و ۷ ساله باردارم نشدم پس یه دلیل باردار نشدم اینه 🥺🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
خب منم همینم و ۷ ساله باردارم نشدم پس یه دلیل باردار نشدم اینه 🥺🎈

الهی بگردم انشاالله به حق صاحب این ماه دامنت زودتر سبز بشه عزیزدلم دکترا چی میگن

خدایا شکرت

الهی بگردم انشاالله به حق صاحب این ماه دامنت زودتر سبز بشه عزیزدلم دکترا چی میگن

ممنون عزیزو من ک ناامیدم خسته شدم دیگه ولش کردم دیگه دکترم نمیرم انقد رفتم و قرص و آمپول حالم از همه چی بهم میخوره ، دکترا هیچی نمیگن والا فقط گفتن آی وی اف باید کنی  فقط یه کیست شکلاتی من دارم شوهرمم اسپرمش گویا یکم ضعیفه نمیشه ک بشه 😞