2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در نا امیدی بسی امید است 

پایان شب سیه سفید است 

به حباب لب یک رود قسم غضه هم می گذرد

دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

منم همینم ولی باید امیدوار بود قطعا نقشه خدا قشنگتره ❤️

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

چرا عزیزم ،دلیلش چیه؟

نتونستم کار خوبی پیدا کنم دو تا لیسانس دارم بیکارم 

۲۷ سالمه خواستگار مناسبی نداشتم تا حالا یعنی آرزوم هست آدمی پیدا بشه که همسطح خودم و خانوادم باشه توقع زیادی ندارم ولی ... دلم می‌شکنه خیلی 💔

🥺💔

عزیز دلم هیچ کسی به فکر ما نیست چون درک نمیکنن و حقم دارن هیچ کس از درون دیگری با خبر نیست 

یک هفته گوشه غم بگیری یا بلند بخندی تنها تفاوت در سوالاشون هست 

قوی باش 🥺💋

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

نتونستم کار خوبی پیدا کنم دو تا لیسانس دارم بیکارم ۲۷ سالمه خواستگار مناسبی نداشتم تا حالا یعنی آرزو ...

عزیزم توکلت به خدا باشه،مطمئن باش به وقتش هم کار گیرت میاد هم خواستگار خوب 

عزیز دلم هیچ کسی به فکر ما نیست چون درک نمیکنن و حقم دارن هیچ کس از درون دیگری با خبر نیست یک هفته گ ...

کار درستی ندارم خواستگار مناسبی ندارم . ... با این مشکلاتم کنار میتونم بیام ولی از آدما و حرفاشون نه پررویی و وقاحت آدما رو نمیتونم تحمل کنم دیگه بعضیا خیلی بی انصافن 💔

کار درستی ندارم خواستگار مناسبی ندارم . ... با این مشکلاتم کنار میتونم بیام ولی از آدما و حرفاشون نه ...

درکت میکنم واقعا ولی به حرف بقیه گوش نده 

شاید سال دیگه اونی باشه که همه چی درست میشه 

میدونم خیلی انگیزشی حرف میزنم ولی بهش باور دارم میدونم که میشه