2777
2789
عنوان

مشاور کنکور

182 بازدید | 17 پست

بچها قراره با یه مشاور تحصیلی شروع کنم

خیلی ادم خوبی هست

چون یکم خانوادم دستشون تنگ هسن گفت هرچقدر خودتون صلاح بدونید هرماه واریز کنید

بنظرتون ماهانه چقدر خوبه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زیر ۳۰۰ نباشه اگه واقعا قراره برات با هدف برنامه بچینه

بنظر شما چقدر براشون واریز کنم

چون واقعا وقت گذاشتن تماس گرفتن یک ساعت و ربع فقط داشت راهنماییم میکرد

از شاگرداش اگ گیر اوردی بپرس چقد میدن تو هم همون حدودا بده ولی اگرم پیدا نکردی هرچقد خواستی بدید ماهیانه سر هر ماه بدید ن اینکه بگید خب طرف ک گفت هرچقدر در توانتونه یه ماه بدید یه ماه ندید وسط ماه بدید یا... 

بنظر شما چقدر براشون واریز کنمچون واقعا وقت گذاشتن تماس گرفتن یک ساعت و ربع فقط داشت راهنماییم میکرد

ببین عزیزم مشاوره یه تخصصه الان که خیلی ها تا وارد دانشگاه میشن سریع مشاوره میدن

من نمی‌دونم مشاور شما چه سطح و جایگاهی داره اما اگر واقعا سواد مشاوره داره و کار بلده زیر سیصد واریز نکنین

سواد مشاوره به این معنی که هر دانش آموز رو طبق قلق خاص اون دانش آموز جلو ببره نه این که چند تا مطلب بلد باشه همون روی همه اجرا کنه

از شاگرداش اگ گیر اوردی بپرس چقد میدن تو هم همون حدودا بده ولی اگرم پیدا نکردی هرچقد خواستی بدید ماه ...

اره حتما ماه به ماه سر تایم‌ پرداخت میکنم

نه اصلا هرچقدر بهشون گفتم شما دارید زحمت میکشید شما باید راضی باشید خودتون یه‌مبلغی بگید گفتن نه

اره حتما ماه به ماه سر تایم‌ پرداخت میکنمنه اصلا هرچقدر بهشون گفتم شما دارید زحمت میکشید شما باید را ...

ادم خوبیه 

معمولا کم کسی اینجوری پیدا میشه

من خودم ک کنکور امسال دادم یه مشاور گرفتم هفته ای یه جلسه پیشش میرفتم هر شب هم باهاش در حد پیامک در ارتباط بودم 

اخرش از ما کل سال ک باهم بودیم حدود ۲٠ میلیون گرفت