2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پارسال درست کردم‌تا دیروز پریروز خیارا صاف زل زده بودن تو چشمام  بدون اینکه یکم شکل خیارشور بگیرن

انداختیم رفت

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
دستورشو میگی عزیزم؟

کار خاصی نکردم خیارارو شستم ریختم تو شیشه وسطاشم سیر و فلفل سبز شوید ترخون خشک و هویج ریختم اب نمکم درست کردم ریختم روش .هفته قبل درست کردم الان ازش خوردم یکم مزه داشت 

خدایا فقط امیدم به خودته   

دستور لطفا

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

سركه اصلا نريختي؟

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
میشه بگی بعداچطوری ازتو بطری خیارشورارودرمیاری؟ببخشیداولی برام سوال شد.

عزیزم وقتی بشه از بالای شیشه پاره میکنم میریزم تو یه ظرف دیگه .الان تو این شیشه ها ریختم چون اصلا هوا نمیکشه

خدایا فقط امیدم به خودته