2777
2789
عنوان

خانومای متاهل لطفا بیایید

136 بازدید | 9 پست

ببخشید که این سوال رو میپرسم تنها جایی که میتونم مطرحش کنم اینجاست . من با شوهرم نامزدم و اینکه دلش میخواد که باهم رابطه داشته باشیم ولی هر بار که اقدام میکنیم من اصلا نمیتونم همش میترسم و بدنمو ناخوداگاه  منقبص میکنم  من واقعا نمیدونم چیکار کنم شما راهی ندارید که بتونم با این قضیه کنار بیام ؟؟ همش ترس ‌دارم حس میکنم اگه اون اتفاق بیوفته من میمیرم و میگم نکنه انجام بدم و حامله بشم 😭 اگه تجربه ایی دارید خواهرانه کمکم کنیدض

برای بارداری که حتما از دو روش استفاده کنید تا خیالت راحت باشه

برای مشکل خودتم باید با روانشناس حرف بزنی واقعا قابل درمانه

و اینکه باید رها باشی و ذهنتو واقعا خالی کنی تا بتونی انجامش بدی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای بارداری که حتما از دو روش استفاده کنید تا خیالت راحت باشهبرای مشکل خودتم باید با روانشناس حرف ب ...

شرایط رفتن پیش روانشناس رو ندارم . به شوهرم گفتم میگه تلقین میکنی به خودت

برای همه همینطور بوده 

گم.ن نکنم برای کسی پذیرش این موضوع  راحت بوده 

ولی خب میبینی همه هم خانم شدن هم‌مادر 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

شرایط رفتن پیش روانشناس رو ندارم . به شوهرم گفتم میگه تلقین میکنی به خودت

از اسنپ یا دکترساینا تلفنی مشاوره بگیر

میتونی هم توی گوگل سرچ کنی مقاله زیاد هست بخونی تا از نظر ذهنی بهت کمک بشه

این چیزی که میگی فقط ذهنی و روانیه، علتشو باید حرف بزنی تا کسی برات بازش کنه و علت یابی کنه و بهت راه حل بده

اگه خودت میتونی روانشناسی یاد بگیری و خودشناسی کنی هم میتونی پی ببری به مشکلت ولی خب زمان میبره و باید علاقه داشته باشی

واینکه ایشون میگه تلقین میکنی هم کمی درسته ولی مشکل اصلی شاید چیزی دیگه ست که نمیتونی رها باشی

مثلا بگم شخصیت های کنترلگر نمیتونن اجازه بدن که کسی بهشون تسلط داشته باشه و این موضوع ناخواگاهه براشون و توی رابطه هم مشکل پیدا میکنن

یچیزی دیگه هم اینکه اگه پوزیشنی انتخاب کنی که تو راحت باشی یکم بهتر میشه، و از چیزی نترسی، نوازش و معا‌شقه و این چیزا هم خیلی لازمه 

برو ویدیوهای روانشناس ها راجع به این موضوعات ببین، صوتی گوش کن، کتاب بخون تا بتونی مشکلتو حل کنی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch