2777
2789
عنوان

بابام میگه باید طلاق بگیری😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1769 بازدید | 75 پست

خدا می دونه که من تو تاپیک ای طلاق مدام سعی کردم جوری کامنت بذارم که ان شا الله ولو به یه درصد باعث آشتی بشم

اما اگه این چیزایی که گفتی حقیقت داشته باشه واقعا دلت می خواد برگردی؟خودت ، خانوادت شخصیت ندارن، چه حرمتایی که شکسته نشده

الان ۱۸ سالته از ۱۴ سالگی عقد شدی با این بابا تو این سن دختر شوهر دادن ستمه اشتباه با خانواده خودتم ...

واقعا چی تو ازدواج میبینن که تو اون سن شوهر میکنن🥴

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حاجی تازه میگی چکار کنم؟ 

این تو همون عقد ذاتشو نشون داد 

بعد همین شماها میاین میگین وای امروز شوهرم کلی فحش داد کتکم زد اخرم با چند تا بچه باید بسوزین منطقتون این بود که بریم سر خونه زندگیمون درست میشه بچه بیارم درست میشه قبلش هم خانواده اش گفتن این زن بگیر درس میشه 

شوهر کردنتون واسه چیه ؟ 

الان ۱۸ سالته از ۱۴ سالگی عقد شدی با این بابا تو این سن دختر شوهر دادن ستمه اشتباه با خانواده خودتم ...

خانوادم اصلا راضی نبودن

از خونه فرار کردمخودکشی کردم تا به زور راضی شدن 

روز عقدم همه اعضای خانوادم گریه میکردن

دخت شیرازی🥹💕

همچین اتفاقی برای پوست من افتاده اما دوتا بچه داره رفت مهریه گذاشت اجرا بعد یک سال اومدن دنبالش ک برگرد ..بردنش مادر شوهر پدر شوهرش شوهرش کلی دوستم کتک زدن سر صورت ش در خون ک باید مهریه نگیری تو هم گول نخور

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔

استارتر اصلاذره ای شک نکن و به برگشت فکر نکن اینا اگه گیر مهریه مخصوصا دودونگ خونه پدر شوهرت نبودن معلوم نبود دیگه چیکار میکردن، الانم که برا اشتی اومدن حتما میخوان این دودونگ رو یجوری از تو چنگت دربیارن پس مصمم باش برای طلاق

واقعا چی تو ازدواج میبینن که تو اون سن شوهر میکنن🥴

مشکل از دختر نیست مشکل ار خانواده است که انگار از سرراه آوردن بچه رو از ۱۴ سالگی وارد دنیای بزرگسالی می‌کنند 

ستم دیده اند امثال این خانوم 

کسی هم بیاد بگه خوشبخته داره سیاه نمایی میکنه

مشکل از دختر نیست مشکل ار خانواده است که انگار از سرراه آوردن بچه رو از ۱۴ سالگی وارد دنیای بزرگسالی ...

دقیقا همینطوره متاسفانه..‌.

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

@queen3e