2777
2789
عنوان

بابام میگه باید طلاق بگیری😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1769 بازدید | 75 پست

تاپیک قبلیت هم گفتم اگر برگردی نشون دادی لایق تک تک حرفهای همسرت بودی 

اینکه فکر میکنی میخواد واقعا باهات زندگی کنه احمقانه است . گیر اون دو دانگ خونه پدری‌اش هست وگرنه خودت و خانواده ات رو از دم فحش ناموس میداد و براش پشیزی ارزش ندارید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بمونی یعنی تموم این بی‌احترامی‌ها و توهین‌ها به خودت و خانواده‌ات رو پذیرفتی و حتی قبول کردی که بازم تکرار شه

حق داری ناراحت باشی حق داری حالت بد باشه

ولی من جای تو بودم ترجیح میدادم به خودم و خانواده‌ام احترام بذارم و به اون و خانواده‌اش نشون بدم با شعور نداشته‌اشون هیچ جایی تو زندگیم ندارن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بهترین تصمیم طلاق هست 

خیلی هم کار خوبی کردی با وکیل جلو رفتی عزیزم

همینطوری با نظز وکیل اقدام کن و تمام حق و حقوقت رو بگیر

هربار هم زنگ زدن یا اومدن حتما صدا ضبط کن و فیلم بگیر تا اگر توهینی کردن تو دادگاه استفاده کنی

موفق باشید 

می خوای دو روز دیگه با یه بچه‌ بر گردی خونه بابات؟ خانواده ات نوه اینا رو بزرگ کنن؟ 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

الان ۱۸ سالته از ۱۴ سالگی عقد شدی با این 

بابا تو این سن دختر شوهر دادن ستمه اشتباه با خانواده خودتم بوده حالا هم تاوان ... 

متاسفم برای دلت عزیزم ولی حقیقته خانواده خودتم دس کمی از خانواده شوهرت ندارن ولا دختر ۱۴ و نیم ساله رو شوهر نمیدن که ۱۸ سالش شد بیاد بگه ۳ سال و نیم عقدم میخام جدا شم