2777
2789
عنوان

خیانت💔🖤🥺

411 بازدید | 33 پست

سلام دوستان لطفا زود قضاوت نکنید 

طبق معمول حس شیش خانم ها خیلی قویه و شاخک های من مدتهاست تیزشده ،من گوشی همسرم رو چک کردم با همراه من ،ومتاسفانه شماره پاک میکنه از لیست تماس هاش امروز به شماره زنگ زدم روزی که من خونه نبودم ۳دقیقه هم صحبت کردن و خانم بود وچه ساعتی بنظرتون ؟؟؟

ساعت ۲:۵۸دقیقه شب 

میدونین من چی ناراحتم میکنه اینکه چرا پاک میکنه اگر چیزی نیست اگر خیانت نیست چرا پاک میکنه 

واقعا حالم گرفته هست 

باید چه رفتاری نشون بدم چکارکنم واقعا دپرس شدم 

از هرلحاظ هم از سرش زیادم  خودش هم عادیه نه درآمد آنچنانی نه تیپ آنچنانی نه بدن رو فرمی من موندم فقط چراااااااا؟؟؟🥺🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به روی خودت نیار فعلا

قطعا سوتی میده اون موقع باهاش اتمام حجت کن

همینجوری بری بهش چیزی بگی یا انکار میکنه یا قسم دروغ میخوره

هرکی به من درخواست بده احمقه👰🏻♂️/💔🤍💚/بهت زنگ نمیزنه؟اولویتش نیستی-سرقولش نمیمونه؟دوستت نداره ناراحتی تو براش مهم نیست-رفتاراش تناقض داره؟ یکی دیگه رو داره-فقط وقتی کارت داره یادت میفته؟داره ازت استفاده میکنه-روت سرمایه گذاری نمیکنه؟چون فکر میکنه ارزششو نداری-بیش از دوساله باهاشی با خانوادش اشنات نکرده؟خب تو فرد مورد نظرش نیستی یه نفعی داری براش-بیش از پنج ساله باهاشی بدون حلقه؟زیاد سخت نگیر هنوز داره میگرده دنبال فرد مورد نظرخواهرای قشنگم گذشته خوشگل پسر یه جا گریبان زندگیتون رو میگیره مطلع باشید چی اتفاق افتاده

خیانت به هیچ عنوان بخشیدنی نیست چرا چون اونم برای شما خیلی کمبود ها گذاشته پس آیا شماهم باید برید خیانت کنید

آدم هارو نه تو مسافرت نه تو عصبانیت نمیشه شناخت وقتی میشناسی که بهش ارزش و مقام دادی‼️🔴
90درصد مردا خیانتکارن ب روش نیار اصلا ازش مدرک جمع کن اونقدر مدرک جمع کن یه روز همه مدرک هاشو بهش ...

چجوری مدرک جمع کنم الان تماس گرفته و طرف خانمه چکار میتونم کنم 🥺توروخدا کمکم کنین 

ناراحتم فقط از اینکه چقدر با نداری ساختم با بی احترامی خانواده اش ساختم ،براش هیچ چیز کم نذاشتم ،از بس فشار بهم وارد شد چقدر زجر کشیدم چقدر اظطراب چقدر استرس آخرش هم شده این 

چجوری مدرک جمع کنم الان تماس گرفته و طرف خانمه چکار میتونم کنم 🥺توروخدا کمکم کنین

از تماس هاش عکس بگیر از پیام هاش عکس بگیر 

یک ماه دندون رو جیگر بزار و فقط مدرک جمع کن 

من با شوهرم همین کارو کردم  الان مثل جن میترسه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   miss_reyhane  |  1 ساعت پیش
توسط   avinmina  |  1 ساعت پیش