2777
2789
عنوان

خیانت💔🖤🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 33 پست
چجوری هک کنم ؟؟؟

تلگرام یا روبیکا یا ایتا ... شماره اونو بزن ذو گوشی خودت سریع یه کد میاد رو گوشی شوهرت بزن اون کد رو وارد تلگرامش میشی یا هر برنامه دیگه ای فقط خیلی خیلی هواست باشه هر کی پیام بده برا هر دوتون میاد تا اون پیام رو باز نکرده تو زود تر باز نکنی ها میفهمه راسی یه چیز خیلی مهم یه پیام تو برنامه ایتا با تلگرام روبیکاش براش میره ک کسی وارد حساب شما شده حواست باشه سریع تا اومد پاک کن 

خیانت به هیچ عنوان بخشیدنی نیست چرا چون اونم برای شما خیلی کمبود ها گذاشته پس آیا شماهم باید برید خی ...

یه بار چندسال پیش بهش گفتم گفتم منم دانشجو هستم با ده نفر مرد درارتباطم راحت میشه همه کار کرد ولی شخصیتم نمیذاره همون شیطونی که تو رو گول میزنه منم میتونه ولی امان از این بشر 🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سات۲نصف شب هیچ مردعادی بایه زن صحبت نمیکنه ازش مدرک جم کن آبروشوببر.چجوری باهمراه من چکش کردی؟؟؟

دانلود کردم بعد گوشیش رو موقعی که خواب بود روشن کردم و پیامش اومد روی گوشیش ورفتم کد رو زدم روی همراه من و چک کردم ریز مکالمات رو 

یه بار چندسال پیش بهش گفتم گفتم منم دانشجو هستم با ده نفر مرد درارتباطم راحت میشه همه کار کرد ولی شخ ...

میتونی بیشتر توضیح بدی چند سالتونه

چند ساله ازدواج کردید بچه داریو

آدم هارو نه تو مسافرت نه تو عصبانیت نمیشه شناخت وقتی میشناسی که بهش ارزش و مقام دادی‼️🔴
چون دنبال زنی میگرده که خودش رو در حد شوهرش بدونه.نه اینکه نگاه از بالا به پائین داشته باشه.

نه اتفاقا من نگاه بالا به پایین ندارم این چیزیه که همه میگن از نزدیک تا غریبه ،من همیشه همراهش بودم در همه شرایطی

شوهر منم پاک میکرد حتی گوشیش رمز داشت ولی من یاد گرفتم من زرنگی میکردم یواشکی گوشیشو برمیداشتم عکش ...

خب ساعت کاری همسر من از ۹صبح هست تا ۱۲شب اصلا دسترسی ندارم که گوشیش رو ببینم متاسفانه

۹سال هست ازدواج کردم یک فرزند دارم دوم ابتداییه

اگه تونستی ثابت کنی بگو میرم بگو میخوای بمونم یا یه زمین خونه ماشین به نام خودت گن مردی که یبار خیانت کنه بازم میکنه 

توبه گرگ مرگه

آدم هارو نه تو مسافرت نه تو عصبانیت نمیشه شناخت وقتی میشناسی که بهش ارزش و مقام دادی‼️🔴
2790
2778
2791
2779
2792