2777
2789
عنوان

درد و دل نهایی

212 بازدید | 22 پست

حالم خیلی بده منی که 19 به بالا ندیم درسایی که 20 میشدمو نهایی ازم غلط گرفتن

فیزیک 19.5

جغرافیا 19.75(یعنی الکی ازم غلط گرفته فقط سوال 25 صدمی نبود)                  

دینی 19(20 میشدم )

فارسی 18.75( بابام معلم فارسی ته تهش 19.5 بودم 

ریاضی 18.75

زیست 19 

عربی19.25 

شیمی 17.25(خدایی خیلی زوره من در بدترین حالت 18.5 بودم)

زبان 17.5( اینم در بدترین 18.5 بودم)                                                                      غصم از اینه که الکی غلط گرفتن و بعضی استانا با اونیکی استان دشمنی دارن من دینیرو کامل کامل نوشتم حتی یمی از دوستام مثل من بود 20 شد یعنی فقط اون نامردایرو نمیکردم 19 بودم خواندمم هیچ وقت اجازه گریه بهم نمیدم تازه باهام قهر کردن دلم پر پره دپرس شدم حتی نتونستم 30 بیرون برم رفتمم از دستم ناراحت شدم 

ریه هم کنم میگن شبیه میمونی میخواستی درس بخونی  خسته شدم متوسط خوندم از بس برای من چیزای بدافتاده  دوستام راحت ترین مصحح هارو داتشن من چرا باید اینجوری باشم حتی حق گریه هم ندارم مگر نه بیشتر دعوا میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واا عزیزم یه از بهترین کارنامه هاس که دارم میبینم 

مهم نمره نیست مهم تراز نمره

همین الان یکیو دیدم ۷تا درس افتاده بود

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

عزیزم درکت میکنم بالاخره هرکاری کنن بازم ناعدالتی هست

تو غصه نخور مهم اینه تلاشتو کردی

دمت گرم معلومه خیلی زحمت کشیدی، نمراتت واقعا خوبن.

به نظر میرسه دهم باشی کلی هم فرصت داری که با وجود این تلاشت مطمئنم میتونی بهترین نتیجه رو بگیری✨️❤️

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
توام خراب کردی؟🥲😂من بین حالت گریه و خوشحالی بودم

آرهه

من حال‌ام خیلی بد شد اولش خیلییی گریه کردم بعد دیدم دوستام زنگ زدن اونام نمره هاشون همینجوری بود

آروم تر شدم 

الان هر جا میرم میبینم نمره خوب گرفتن دوباره حالم بد میشه

واا عزیزم یه از بهترین کارنامه هاس که دارم میبینم مهم نمره نیست مهم تراز نمرههمین الان یکیو دیدم ۷تا ...

خیلی خوب میشه چون من هدفم پزشکیه اگر نتونم خیلی سخت قبول میشم