2777
2789
عنوان

درد و دل نهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 22 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما فارغ التحصیلی یا مدرسه میری؟ چه رشته ای میخوای قبوب شی

من تازه میخوام برم یازدهم 

بیشتر دلم پزشکی میخواد ) ارتوپد دوست دارم(  فزیو تراپی و دندانپزشکیم هست ولی خببب با این معدل خیلیا از من جلو ترن معدلم ۱۸.۹۰  الکی بعضیاشوم نمره کم کردن چون بابای خودمم معلمه چند تا همکار عقده ایه این مدلیم میشناسه

من تازه میخوام برم یازدهم بیشتر دلم پزشکی میخواد ) ارتوپد دوست دارم( فزیو تراپی و دندانپزشکیم هست و ...

اها منم پزشکی میخوام یا فیزیوتراپی اشکال نداره فرصت ترمیم داری ولی خوبه از الان زمان داری تا کنکور ما که سالی که کنکور داشتیم همه درسا جمع شده بود رو هم از پایه درسارو مشکل داشتیم

من تازه میخوام برم یازدهم بیشتر دلم پزشکی میخواد ) ارتوپد دوست دارم( فزیو تراپی و دندانپزشکیم هست و ...

ببین من بعضی جاها دیدم معدل 18 تا 19 ام شانس قبولی پزشکی رو دارن فک کنم تراز 9000 بده ترازت چند شد با این معدل؟ 

ببین من بعضی جاها دیدم معدل 18 تا 19 ام شانس قبولی پزشکی رو دارن فک کنم تراز 9000 بده ترازت چند شد ب ...

معدل نداده خودم حساب کردم 18.90 ولی اعتراض زدم الان بعضیاعتراضا رو میبنم دلم میریزه طرف شده 19 بعد اعتراض شده 15.5 خیلیییی ترسیدممممممممم

معدل نداده خودم حساب کردم 18.90 ولی اعتراض زدم الان بعضیاعتراضا رو میبنم دلم میریزه طرف شده 19 بعد ا ...

واای جدی یعنی انقد اختلاف ولی بیشتریارو دیدم اعتراض زدن نمره هاشون بهتر شد ایشالا مال تو ام بهتر میشه