2777
2789
عنوان

نامزدم به شدت جذب دوستم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 20947 بازدید | 302 پست
خارج شو باز بیا

بجون مادرم ده بار خارج شدم اومدم پست نمیکنه لامصب

یه جفت چشم منتظر موفقیت منه🥺💚برام دعا کنین🙏🏻 (اون یه جفت چشم منتظر قلب منو شکست و رفت💔اما امضامو برنمیدارم)               عمر شد حرام ، باختم تمام/آبرو و نام ، در قمار دل/ بعد ازین ضرر ، ابلهم مگر/ خم کنم کمر زیر بار دل/هر دو ناکسیم، گر دگر رسیم/دل به کار من، من به کار دل/خون دل بریخت از دو چشم من/خوشدلم از این، انتحار دل/ داغدار چون لاله اش کنم/ تا به کی توان بود خارِ دل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وسط شیداو حسین و اینا یهو نوشت هیپاتیاز منم فک کردم اسمشه واقعا

گفت ادامشو بی زحمت بلایک منو

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

۶

شیدا چهره ی خیلی زیبایی داره جوریکه در نگاه اول آدمو میخکوب میکنه 

عکس پروفایل اینستاگرامش هم با ارایش و افکت بود و خیلی دلربا

حسین بین پیاما به شیدا گفته بود میتونم عکس معمولیتو ببینم عکس پروفت فیل تر داره و ... شیدا هم گفته بود نه و چه لزومی داره 

و فردا اینارو با خجالت و ترس بهم میگفت

از اونور حسین هم بهم گفت از شیدا خواستم عکس معمولیشو ببینم میخواستم ببینم کسی ک بهم لطف بزرگی کرده و عشقمو بهم داده چهره واقعیش چه شکلیه ک اگه بیرون دیدم بدون سلام دادن رد نشم تا بهش بی احترامی نکرده باشم (شهرمون کوچیکه و امکان رودررو شدن هست)

و عکس خواستن حسین از شیدا یکی دوبار بار اتفاق افتاده بود بین پیاما

و چندبار هم از رابطه متاهلی شیدا پرسیده بود ک چطور شوهرت ک دورکاری میره دلتنگش نمیشی من از دوری هیپاتیاز خفه میشم 

حسین ادم راحتیه ولی نمیدونم چرا حس خوبی به حرفاش ندارم 

و یه چیزاییو مخفی کرده بود ازم ک به شیدا گفته 

و حس میکردم یه چیزاییو مجبورن بهم میگفت از جمله قضیه عکس خواستنش از شیدا رو ، چون میدونست اگه خودش هم نگه شیدا بهم میگه

یه جفت چشم منتظر موفقیت منه🥺💚برام دعا کنین🙏🏻 (اون یه جفت چشم منتظر قلب منو شکست و رفت💔اما امضامو برنمیدارم)               عمر شد حرام ، باختم تمام/آبرو و نام ، در قمار دل/ بعد ازین ضرر ، ابلهم مگر/ خم کنم کمر زیر بار دل/هر دو ناکسیم، گر دگر رسیم/دل به کار من، من به کار دل/خون دل بریخت از دو چشم من/خوشدلم از این، انتحار دل/ داغدار چون لاله اش کنم/ تا به کی توان بود خارِ دل
بجون مادرم ده بار خارج شدم اومدم پست نمیکنه لامصب

ای بابا تو پست جدید کپی کن اون قبلی نباشه با ریپلای کن یکی روه جواب بده شاید شد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

۷

خیلی بهم ریخته بودم هنوز دوماه هم از رابطمون نمیگذشت 

تنها راه چاره من شیدا بود و باید حقیقتو برام روشن میکرد

بهش زنگ زدم و گفتم ک به جون مادرم قسم یک درصد هم از اول به صداقت تو شک نکردم و میدیدم ک چقدر نگرانی نسبت به این مسئله گاهن

و تموم اتفاقات بالارو ک خودمم در جریان بودم و بهم ریخته بودم برام گفت ک اونم حس راحتی نداشته و حس بدی بهش دست داده

۸

با حسین حضوری رفتم حرف زدم و گفتم بهش ک رفتارش درست نبوده و فکرمونو بهش گفتم 

زد زیر گریه و حالش شدیدن بد شد رنگش عین زعفرون زرد زرد شد

گفت اون متاهله و عین خواهرمه و من بهش بد نگاه نکردم

و دلایلشو گفت ک تو بالا شرح دادم

گفت عکس میخواستم ک چهره واقعیشو ببینم ک بیرون دیدم رد نشم و سلام بدم تا بی احترامی نباشه

و اینکه گاهن احساس راحتی کردم ک از زندگی متاهلیش پرسیدم 

و کلی عذرخواهی کرد و ...

شیدا هم دودل بود مثل من 

نمیدونست قضاوت درست کدومه

اینم اضافه کنم شیدا آدم خیلی زیباییه هم ظاهری هم باطنی ، شاید برای حسین هم مثل اشخاص دیگه جذاب اومده

و اینم اضافه کنم احساس یه زن هیچوقت اشتباه نمیکنه

حس خود من از این قضیه این بود ک حسین جذب شیدا شده بود و کنجکاو بود راجبش بدونه و بیشتر ببینتش و بشناستش

از اون موقع ارتباطشون قطع شد

و من ب ظاهر قبول کردم حرفای حسینو

اما هنوز دلم باهاش صاف نشده

لطفن شما کمکم کنین

خیلی ب نظرات تک تکتون نیاز دارم 

شما واقعن جای من بودین چیکار میکردین