2777
2789
عنوان

نامزدم به شدت جذب دوستم شده

20936 بازدید | 302 پست

شهر کوچیکی زندگی میکنم که همه همو میشناسن 

نامزدم آشنای قدیممونه و خیلی وقته میشناسمش همیشه پیگیرم بود و گاه و بیگاه ابراز علاقه میکرد و من قبول نمیکردم بخاطر درسم ... قصدش هم خوب بود و واقعن دوسم داشت ، قصد سواستفاده و ... نداشت

تا اینکه پارسال اول زمستون حال روحیم خوب نبود و مجددن ابراز علاقه هاش شروع شد ، با خودم فکر کردم این اینهمه عاشقمه منم خیلی تنهام چرا باهاش اشنا نشم اما باز دودل بودم

دوست صمیمی دارم ک خیییلی باهام خوبیم مثل خواهر ، متاهله و بچه داره یکی دو سال ازم بزرگتره ، همیشه از تموم جیک پوک هم خبر داریم .. بهش گفتم ک فلانی مجدد ابراز علاقه میکنه و ماجرا رو تعریف کردم

اونم ک خیلی دوسم داره همیشه میگه ارزومه ازدواج کنی و بچتو ببینم ، اصرار کرد ک فلانی پسر خوبیه ثروتمنده متشخصه اینهمه عاشقته چرا اشنا نمیشی حالا

با حرفاش نظر من از ۶۰ درصد شد ۱۰۰ درصد .

همون حین ک خونه دوستم بودم نامزدم زنگ و پیام ک من دیگه بیشتر از این نمیتونم منتظر جواب باشم و دلواپسم و ... / بهش گفتم نظرم مثبته و خیلی خوشحال شد هی میگفت من بعد چندسال تونستم ازت جواب مثبت بگیرم قلبتو ب دست بیارم و ... / گفت کجایی گفتم خونه فلان دوستم ( همه هم ک از رابطه صمیمی من و دوستم خبر داشتن حتی اون ، چون تو شهر کوچیکیم همه اشنا ) و گفتم با دوستم هم درمیون گذاشتم اونم نظرش مثبت بود و رو نظر مثبت من تاثیرگذار بود 

یه جفت چشم منتظر موفقیت منه🥺💚برام دعا کنین🙏🏻 (اون یه جفت چشم منتظر قلب منو شکست و رفت💔اما امضامو برنمیدارم)               عمر شد حرام ، باختم تمام/آبرو و نام ، در قمار دل/ بعد ازین ضرر ، ابلهم مگر/ خم کنم کمر زیر بار دل/هر دو ناکسیم، گر دگر رسیم/دل به کار من، من به کار دل/خون دل بریخت از دو چشم من/خوشدلم از این، انتحار دل/ داغدار چون لاله اش کنم/ تا به کی توان بود خارِ دل

۲

خوشحال شد و خیلی خیلی تشکر کرد که به دوستت بگو ازش ممنونم کمک کردی عشقمو داشته باشم و ... 

چندوقتی گذشت یک بار هم سر یه موضوعی دعوامون شد و من قهر بودم ، با دوستم درددل میکردم و دوستم خیلی باهام صحبت کرد که رابطتون حیفه سر چیز به این سادگی خراب شه و من به رابطمون برگشتم 

نامزدم خیلی ذوق زده شده بود ک بالاخره جوابشو میدم و بهم برگشتیم گفت میخوام از شیدا شخصن تشکر کنم ، اگه راضی باشه اکانت اینستاگرامشو بگیر ازش تشکر کنم

شیدا هم گفت اره و چه اشکالی داره و اینجوری شد که من آیدی اینستاگرام شیدا رو به نامزدم دادم

یه جفت چشم منتظر موفقیت منه🥺💚برام دعا کنین🙏🏻 (اون یه جفت چشم منتظر قلب منو شکست و رفت💔اما امضامو برنمیدارم)               عمر شد حرام ، باختم تمام/آبرو و نام ، در قمار دل/ بعد ازین ضرر ، ابلهم مگر/ خم کنم کمر زیر بار دل/هر دو ناکسیم، گر دگر رسیم/دل به کار من، من به کار دل/خون دل بریخت از دو چشم من/خوشدلم از این، انتحار دل/ داغدار چون لاله اش کنم/ تا به کی توان بود خارِ دل

۳

نامزدم اون روز پیام داد و حال احوال کردن و تشکر کرد 

چند روز بعدش روز زن بود و من چون اول رابطمون بود خیلی معذب بودم و نمیخواستم کادویی ازش قبول کنم و نامزدم خیلی اصرار داشت ک اون روز بیا قرار بذاریم میخوام هدیه بدم ... خلاصه چون دید اصراراش راه به جایی نبرد به شیدا پیام داد ک نمیاد از من هدیه بگیره ، و چون نمیشه شمارو ببینم هدیه هارو بهتون بدم که به هیپاتیاز بدین ، پول میزنم به کارتتون به سلیقه خودتون از طرفرمن هدیه بگیرین بببرین و سورپرایزش کنین و به هیپاتیاز چیزی نگین وگرنه نمیذاره و من از همه جا بی خبر بودم 

تا روز زن ک شیدا لطف کرده بود برام هدیه و گل گرفته بود و گفت از طرف نامزدته و ماجرا اینه و من واقعن سورپرایز شدم و کلی ذوق کردم

چندروز گذشت و نامزدم به من گفت که شیدا الان میگه بی معرفت بودن و وقتی کارشون بهم میفته پیام میدن ، اگه اجازه بدی پیام بدم و ازش تشکر کنم

گفتم من ازش تشکر کردم ولی توام دوست داری تشکر کن اصلن موردی نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تایپ کردم آماده س لطفن بخونین کمکم کنید 

۴

نه حین دادن آیدی اینستاگرام ذره ای به هیچکدومشون شک نداشتم نه تو اون مدت ... دوستم یه دختر خیلی زیبا مهربون و خوش سرزبون و باهوشه و خیلی بامعرفت ، رفیق روزای سخت من

نامزدم کسی ک من به شرف و وجدانش قسم میخوردم و مرد مثل اون کم دیده بودم انقدر عاشق انقدر مهربون ، کسی ک به یه مورچه هم دلش نمیاد آسیب بزنه 

به نظر من ادم عاشق هزارتا زیباترش رو هم ببینه باز عاشق معشوقشه و وفاداری باید قلبی باشه و من نباید نگران این باشم ک با چندبار صحبت کردن دل نامزدم نکنه بلرزه ، همون دوست عین خواهر منه و قراره به خونه ی متاهلی من رفت امد کنه ... تو ذهنم این فکرا رو داشتم 

تا اینکه دیدم حاشیه هایی کم کم داره به وجود میاد

نباید خط آخر رو بهش میکفتی مردا حساس میشنخ نا خودآگاه ب سمت طرف کشش پیدا میکنن تا دیروز اصلا نمیدید از همون تعریف تایید میرن تو فکرش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

۵

شیدا رو چندسال بود میشناختم و میدونستم چقدر باوجدانه و نسبت به من وفادار 

و با شناختی ک ازش داشتم میدیدم معذبه از بابت چیزاییه و نمیتونه به من بگه و ترس داره ک نکنه رابطمون خراب شه

هروقت حسین بهش پیام میداد و راجب من ازش کمک میخواست ، سریع به من خبر میداد که حسین بهش پیام داد و چیا بهش میگه ، و حتی یکیشو از قلم نمینداخت 

و خیلی خوب متوجه بودم قصدش اینه ک من در جریان باشم بعدن اگه از حسین شنیدم شوک نشم ک چرا شیدا ازم مخفی کرده

حسین هم به هر دلیلی ک گاهن به شیدا پیام میداد و دلیل پیام دادن موجه بود

به من خبر میداد ک امروز به شیدا پیام دادم و ...

لایکم کن لطفا 

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
۴ نه حین دادن آیدی اینستاگرام ذره ای به هیچکدومشون شک نداشتم نه تو اون مدت ... دوستم یه دختر خیلی زی ...

بله قابل توجه معتقدین اعتقاد ب ذات خوب و بد مرد مرده ذات و مات حرفه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.