2777
2789
اسما جان خیلی پاکی و دل رحم و مهربون، همیشه در پی این هستی که به همه کمک کنی اهل این نیستی به کسی ظل ...

من کی ازدواج می کنم؟سنتی یا میشه گفت عاشقانه و قبل ازدواج میشناسمش؟؟؟

🌙✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا اهل دوستی نیستبهت گفتم شخصیتش خیلی اقا ومردونست اصلا هم اویزون نیست

دیگ از کسی نمیپرسم چون حس تو برام درست در اومده تا حالا بخدا 3۱ 3۲ سنش جوریی نیس بخواد به ازدواج فکر نکنه از لحاظ مالی هم خوبه همه چیش

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

کلا بله ولی خب ی مدت طول میکشه تا تصمیم ب اززدواج بگیره مشخصات دزست بود؟

آره اسپرته لباساش

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

عزیزم شما پات بره رو یه مورچه کارماش رو پس میدی چه برسه یه آدم رو اذیت کنی ،نگران نباش شوهرت هم الان ...

فدات شم که جوابمومیدی ❤️❤️❤️عزیزم من نشستم سرخونه زندگیم شوهرم گذاشته رفته قهربابچه میگه توافقی جداشیم من قبول نکردم عزیزم الانم نشستم خونم به نظرت صبرکنم برمیگرده ؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

@آوازدریا عزیزم در نهایت من چه زمانی ازدواج می کنم میشه لطفا بفرمایید؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی ...

نهایتتتت تا 3 سال دیگ 

مشخصات ظاهریش خب معمولیه ن خیلی پولدار ن خیلی بی پول 

شغلش ازاد 

قدش متوسط

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏