2777
2789
فدات شم که جوابمومیدی ❤️❤️❤️عزیزم من نشستم سرخونه زندگیم شوهرم گذاشته رفته قهربابچه میگه توافقی جداش ...

صبرکن عزیز برمیگرده ،به حرف هیچ احدی هم گوش نده بخاطر یه مسئله کوچیک نزار زندگیت خراب بشه ،بازم صبرکن ،یه تماس بگیر باهاش و خیلی آروم و مهربون باهاش حرف بزن مطمئن باش که اونم دوستت داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نهایتتتت تا 3 سال دیگ مشخصات ظاهریش خب معمولیه ن خیلی پولدار ن خیلی بی پول شغلش ازاد قدش متوسط

عزیزم کجا باهاش آشنا میشم؟مطمئنی آقای ج نیست؟مشخصاتش بهش میخوره،مشخصات من چیه؟مرسی عزیزم

صبرکن عزیز برمیگرده ،به حرف هیچ احدی هم گوش نده بخاطر یه مسئله کوچیک نزار زندگیت خراب بشه ،بازم صبرک ...

قربونت برم من واسطه فرستادم چندبارمیگه یه کلام طلاق توافقی بیامهریه ت روبدم تموم کنیم منم قبول نکردم وچنرباربه واسطه گفتم بگوبیادحرف بزنیم گفته نمی خوام ببینمش من چی کارکنم فقط بخاطربچه هام نگراتم ؟؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

صبرکن عزیز برمیگرده ،به حرف هیچ احدی هم گوش نده بخاطر یه مسئله کوچیک نزار زندگیت خراب بشه ،بازم صبرک ...

عزیزم میشه بگی قبول می شم امسال؟ دانشگاه میرم؟ 

اون بهم فکر میکنه؟ 

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
بارها گفتم روابط دختر و پسر پاسخ گو نیستم

میشه بگی حس میکنی قبول میشم امسال؟ دانشگاه میرم؟ 

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
نهایتتتت تا 3 سال دیگ مشخصات ظاهریش خب معمولیه ن خیلی پولدار ن خیلی بی پول شغلش ازاد قدش متوسط

@آوازدریا عزیزم کجا باهاش آشنا میشم؟مطمئنی آقای ج نیست؟مشخصاتش بهش میخوره،مشخصات ظاهری و اخلاقی آقای ج و همسر آیندهام چیه؟مرسی عزیزم