2777
2789
عنوان

همسایه مزاحم

440 بازدید | 23 پست

ی خانمی با شوهرش یکسال پیش اومدن طبقه بالا ما بعد این خانم باردار بود همین ک بچش بدنیا اومد همش ب بهانه های مختلف بچشو میذاشت پیش منو میرفت بیرون

الان دوماهی هس ک اثاث کشی کردن رفتن ی کوچه اونورتر ما ولی بازم میاد اینجا

من دیگه رو ندادم بیاد بچشو بزاره پیشم ولی همش میاد خونمون هممون از دستش عاصی شدیم خیلی هم ببخشید بو میده و بچشم شپش داره جلو چشم خودم تو سرش شپش کشید بیرونو نشونم داد و میخنده😑

خوشم نمیاد الانم اومده اینجا مونده نمیره میخوایم شام بخوریم ولی داداشام و مامانمو حتی خودم چندشمون میشه ازش 

شاید بگید رفتار ما بده نبخدا دیگه خسته شدیم صبح تا شب پلاسه اینجا میمونه تا اگ ما شام خوردیم با ما بخوره بعد بره من مشکلم غذا نیس بخدا حاضرم صبح تا شب مهمون بیاد خونمون ولی این نیاد خیلی کثیفه و اصلا نظافتو رعایت نمیکنه برعکس ما خانوادگی خیلی حساسیم و ب تمیزی اهمیت میدیم🤦🏻‍♀️بچشم خیلی سروصدا میکنه بخدا از دستش سردرد دارم

هرچی ب مامانمم میگم میگه روم نمیشه مستقیم چیزی بگم بهش

بنظرتون چیکار کنم نیاد اینجا خسته شدیم خیلیم بی ادب و بی فرهنگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا چی بگم از طرفی مهمونه به ماهم یاد دادن مهمون حبیب خداس از طرفی رو اعصابه واقعا شرایط سختیه

از اول نباید رو میدادید 

چند بار که اومد بهش بگید داریم میریم بیرون . راههای درستی به ذهنم نمیرسه همشون راههای ناجوانمردانه این😁😁

اسی درست متوجه شدم اینکه شما خودتون هم با رفتارتون بهش فهموندم که ما دوست داریم باهات ارتباط بگیرم ...

ممن ک اصلا رو نمیدم بش مامانمم کم صحبت میکنه باهاش ولی اصلا انگار نمیفهمه🤦🏻‍♀️

والا چی بگم از طرفی مهمونه به ماهم یاد دادن مهمون حبیب خداس از طرفی رو اعصابه واقعا شرایط سختیهاز او ...

خیلی وقتا واقعا میخواستیم بریم بیرون تا ثانیه ایی ک ما پامونو از خونه بذاریم بیرون میمونه🤦🏻‍♀️

بخدا همش ب داداشام میگم کم سمت بچش برن کوچیکن داداشا منم شپش بگیرن چ خاکی بریزیم سرمون

ول کن بابا رو دربایستی رو

رک به روش بگو

فدا کل خونت شپش شد خوب میشه؟؟

هرچقدرم داداشات نرن پیشش

این شپش زود پخش میشه همه جا

عزیزم خودت بگو بهش مطمئنا مادرت روش نمیشه بگه 

بگو ببخشیدا یه مدته بی حوصله شدم اصلا حوصله ی صدا ندارم نیاز ب آرامش دارم 

یااینکه درباره ی شپش بگو 

بگو یه وقت موهام شپش میگیره ،موهامو دوسشون دارم نمیخام مجبور ب کوتاه کردنشون بشم 

فعلا همین ب ذهنم رسید 

مامانت زنگ بزنه بهش بگه فلانی شرمنده شوهرم دوست نداره با غریبه رفت و امد کنیم دلخوری پیش میاد خونه م ...

اتفاقا شوهرش معتاده موقعی ک همسایه ما بود چند بار خیلی شدید با بابام دعواشون شده بود ولی بازم میومد خونمون 

حتی همسایمون بش گفت مگه شما دعواتون نشده چرا میری خونشون میگه من کاری با شوهرش ندارم ک میرم پیش زنو بچش😐