من هنوز دوز دوم واکسن رو زدم.یکیش اوله یکیش دوماه بعد یکیش ۶ماه بعد.من دوتاشو زدم هنوز یکیش مونده.اونو زدم باید برم تست بدم.داروی خاصی جز پاور فیت و واکسن نداره.البته آقایون واکسن فایده نداره و بدترش میکنه پزشک همسرم گفته.فقط قرص پاور فیت.اگه هر دو تو چارچوب باشه روابطتون ازین به بعد چیزی نمیشه دیکه.نگران نباش.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم ۹گانه پیدا کردم نزدیک ۶میلیون ازنظر مالی مشکلی ندارم و همسرم اصرار داشت اونو بزن ولی من گفتم نه همون ۴گانه میزنم.منم ۲۲۰۰ گرفتم.خارجی بود ولی نمیدونم کدوم کشور.قرص پاورفیتم که دکتر داد.ببین شماره ۱۹۰ سامانه دارو هست.زنگ بزنی ازشون بپرسی میگن.من همین کارو کردم زنگ زدم گفتم کدوم داروخانه ها دارن این واکسن.بهم چنتا معرفی کردن چون همه جا ندارن و همه ها هم خارجی ندارن.این داروخانه ای سازمان دارو معرفی میکنه زیر نظر خودشونه و تقلبی و گرون تر نمیتونن بدن.چون خانمه گفت اکه گرون دادن زنگ بزنین ما رسیدگی مبکنبم.واینکه حتما باید دکتر برات بنویسه تو نسخه حالا یا کاغد یا الکترونیک.چون بدون نسخه به هیج وجه نمیدن
عزیزم میشه ی سوال کنمروحیت خراب نشدهمن اصلا دلم به کار نمیره همش تو گوشی دارم میخونم راحت کاراتو انج ...
من تقریبا ۳ماهه متوجه شدم.خب خیلی یه هفته اول گریه میکردم.همسرمم بشددددت ناراحت بود و خودشو مقصر میدونست.دیگه بالاخره تو مجردی یه خطایی کرده دیگه .چرا خیلی ناراحت بودم و سرچ میکردم ولی الان نه اصلا کلا یادم رفته که مبتلام.راستش اوایل که اطلاعات نداشتم همش میگفتم اگه مامانم اینا از من گرفته باشن چی چون بالاخره من دستشویی فرنگی میرفتم خونه مامانم خیلی ترسیدم ولی دکتر گفت ۹۹ درصد فقط رابطه.گفت بازم اگه خودت حساسی توالت فرنگی نرو خونشون.لباس مثه شلوار مشترک نپوش با مادر یا خواهرت.البته گفت انتقال به جز رابطه جنسی صفره ولی خب..نگران نباش بزار جواب تستت بیاد حالا