سونوی رنگی دقیق چی آخه من تست دادم امروز بالا گفتممیخام ببینم خیالم راحت بشه
ببین عزیزم من عکس رنگی دادم سونو سه بعدی دادم سونو واژینال دادم ولی تو هیچ کدوم حرفی از زخم نبود.ولی دکتر معاینه کرد گفت زخم کوچیک داری.ازت نمونه پاپ اسمیر گرفت دکتر جتما معاینه ام کرده دیکه نکرد؟
ببین عزیزم.من تاپیکتو دیدم.اگه با همسرت رابطه داشتی بعید نیست گرفته باشی.ولی نترس.من چندساله ازدواج کردم.امسال اتفاقی ازمایش دادم متوجه شدم.البته زخم من ربطی به hpv نداره.همسرم داشته.که البته خب مال اون نهفته بوده.از زمان مجردی.تو متاهلی بهش اطمینان کامل دارم.خب منم نمیتونم خرده بگیرم بهش دیگه چون مجرد بود .خودش رفت دکتر دکتر گفته خود زائده باعث انتقال میشه مثلا اگه همسرت زائده نداشته باشه رابطه داشته باشی منتقل نمیشه ولی اگه زائده باشه چرا.البته من به نظرم بدون زائده ام قابل انتقال.من قرص های تقویت سیستم ایمنی میخورم و دو روز واکسن گارداسیل زدم تا حالا.دکتر معاینه کرد گفت فعلا خوبه و سرطانی نشده خداروشکر ولی چندماه دیگه مجدد تست بده.دکتر خودم گفت سیستم ایمنیت قوی باشه از بدن میره ولی دکتر همسرم گفته حتی ظاهری خوبم بشی همیشه ناقل هستی و میمونه تو بدن مثه ویروس تبخال.من رابطه دارم باهمسرم.نمیشه که نداشت.