2777
2789
عنوان

کسایی که حقوق خوندن درآمدتون چطوره

4676 بازدید | 50 پست

بین خودتون و اطرافیانتون

دانشگاه آزاد خوبه برای حقوق؟

حقوق یا زبان انگلیسی؟

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قاضی بشی درآمد افتضاح زیر ۲۵ تومن 

وکیل خوب بشی درآمد بالاست ماهی ۵۰ به بالا 

کارمند دادگستری ماهی ۱۵ تا ۲۰ 

حقوق اصلا رشته خوبی نیست 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

قاضی بشی درآمد افتضاح زیر ۲۵ تومن وکیل خوب بشی درآمد بالاست ماهی ۵۰ به بالا کارمند دادگستری ماهی ۱۵ ...

زن تو ایران نمیتونه قاضی شه فکر کنک

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بستگی داره چقد زرنگ باشی دیگه وکیل زرنگ خیلی پولداره

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
زن تو ایران نمیتونه قاضی شه فکر کنک

می‌تونه دوستانم و خودم همه قاضی بودیم دادیار دادسرای معاون دادستان مستشار دادگاه خانواده همه مون حکم مون قضاوت هست و درآمد با آقایان تقریبا برابره 

می‌تونه دوستانم و خودم همه قاضی بودیم دادیار دادسرای معاون دادستان مستشار دادگاه خانواده همه مون حکم ...

عزیزم‌چرا پس دوستم میگه درامدش ۳۰۰به بالاست به منم میگه کلا بیا حقوق بخون پرونده طلاق ۵۰تومن و ...

عزیزم‌چرا پس دوستم میگه درامدش ۳۰۰به بالاست به منم میگه کلا بیا حقوق بخون پرونده طلاق ۵۰تومن و ...

اگه بتونی کار کنی. خسته نشی بله 

یه چیزی هم هست اینه که تجربه به خودم ثابت کرده همکارها و دوستان خیلی درآمد واقعی شونو پنهان می‌کنند و دروغ زیاد میگن به هم .

من دادگستری استخدام شدم با ماهی ده تومن یکی از دوستان مون خانم وکیل بود خیلی ادعاش میشد تهران فلان جا کار میکنم فلانی همکارمه فلان شخصیت پیشم پرونده داره فلان زمینو معامله کردم آخرشم جشن کانون وکلا دعوت بودیم ماشین نداشت برگرده سوار ماشین ما شد شوهرم برد رسوندش می‌خوام بگم ادعا زیاده در اینجور شغلها خیلی دقت کن 

یه چیزی هم هست اینه که تجربه به خودم ثابت کرده همکارها و دوستان خیلی درآمد واقعی شونو پنهان می‌کنند ...

عزیزم الان پاسختون رو دیدم فکر میکنم همینطوره ادعا توشون زیاده از اقوام دادستان هستن خودشون رو بالاتر از همه میبینن 

در صورتی که شنیدم درامد دادستان چیزی حدود ۳۰هست میگن وام خیلی بهشون میدن 

عزیزم الان پاسختون رو دیدم فکر میکنم همینطوره ادعا توشون زیاده از اقوام دادستان هستن خودشون رو بالات ...

بله دادستان اینا کم میگیرن و شغل پر مشغله ای دارن.ولی خب اسم دهن پر کنی هست هر جا بری تا زانو واست خم میشن و با روابط میتونی وام های خوبی بگیری‌.مزایا زیادی داره

بله دادستان اینا کم میگیرن و شغل پر مشغله ای دارن.ولی خب اسم دهن پر کنی هست هر جا بری تا زانو واست خ ...

اره عزیزم همون وام مزایاش هست که شرکت های دیگه ام این مزیت رو دارن 

در کل انقدرام تاپ نیست که خودشون رو میگرفتن

هرکسی ام برای کسی خم بشه از نادونی و عزت نفس نداشتنش هست