2777
2789
عنوان

marzi و بچه داری 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 15034 بازدید | 196 پست
زردیش منو کشت😞صورت ماهش تیره شده بود 2 شب تا صبح بالای سرش اشک ریختم البته هنوزم بالاس اما چون رون ...

زرذیو همه دارن والا من‌کم‌دیدم نداشته باشن من سه روز دستگاه کرایه کردم تو‌خونه تو فصل سرما مجبور بودم بچه رو لخت کنم بعدش سرما خورد عذاب کشیذم

زیادی خوب نباش ، داستان میشه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی که فاطمه ننه بشه   من گریه م میگیره تاپیکای انتظار میخونم

قربون محبتت عزیزم

خدا پسر گلت و حفظ کنه فدات شم😋😋شماهم منتظر بودی 

مارو بیشتر درک میکنی

انشالله منم این روزارو تجربه کنم☺

قسمت هم منتظرا بشه 

الهی آمین😍😌

من مامان شدم🥲
همین الان یهوییِ جانِ تپل😍 الهی ننت قربونت بره و دیگه هیچوقت برنگرده😘

هزار ماشاالله خداحفظش کنه برات....عروسیشو جشن بگیری ان شاالله...عاقبت بخیر باشه.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
موقع تعویض پوشک دستکش یه بار مصرف استفاده کنید دستتون پی پی ای نشه 😄

عزیزم بچه اولاش مدام پیپی میکنه شاید روزی ده بار و چون فقط شیر میخوره پی پیش رگباریه یعنی اینجوری نیس که اول زور بزنه دختر من که خالشو هم مستفیض کرده تا بازش کرد همینجوری یهویی پاشید به لباسش😷😁

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
همین الان یهوییِ جانِ تپل😍 الهی ننت قربونت بره و دیگه هیچوقت برنگرده😘

عرووووووسکککککک خانوم چه نازه ماشالله 😍😍😍😍😘😘

٤ خصوصیت بارز ایرانی ها،-ناراضی از وضع موجود- تنبلی برای رفع وضع موجود- داشتن نظر کارشناسی در همه امور- باباشون یه زمین داشته ارزون فروخته😓

سلام عشقم مرضی جون 😍😍😍

تبریک میگم بهت عزیزم

انشالله خوش قدم باشه براتون آیه خانوم جیگر

خوب حالا تبریک بسه بریم سراغ دعوا😬

دختر خوب تو مادری باید قوی باشی آیه مامان ضعیف نمیخواد از این زردیها و دل دردها و دور از جونشون مریضی اینقدر هست که اگه قرار باشه با یه اتفاق کوچیک اینقدر زود خودتو ببازی که نمیشه دیگه.تو باید قوی باشی الان مادر شدی.پسر منم زردی داشت تازه زردیش 16 بود بستریش هم نکردیم دستگاه اوردیم خونه.خودش کم کم خوب شد.بعد هم برای اینکه زردی از بین بره تند تند شیر بده.در مورد نوک سینه هات هم بزار میک بزنه خودش درست میشه.باورت میشه من درد زایمان نداشتم ولی وقتی شیر میدادم از درد سینه ضعف میکردم ولی بازم به هر بدبختی بود میدادم که به شیشه عادت نکنه.

.....