2777
2789
عنوان

marzi و بچه داری 😑

15034 بازدید | 196 پست

سلام بچه ها🙌

فکر میکنم به درجاتی از افسردگی بعد از زاییدن دچار شدم😒

آیه دیروز زردیش یکم اومده بود پایین و از دستگاه رفتن جست و همین باعث شد من به کانونِ گرمِ فمیلی برگردم😐

جونم براتون بگه روزِ اول وقتی با دو انگشت پوشکش رو باز کردم و نهایتِ سعیم رو کردم که با دستم برخورد نداشته باشه و بعدش بردمش حمام تا بشورمش و یهویی از اعماقِ تَهِش کفِ دستم پی پی کرد فهمیدم این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست 😐

بعله عزیزان😑

من و مادرم و همسرم 3 تا آدمِ کله گنده شبانه روز داریم به صورتِ فشرده دورِ یه نی نیِ 3 کیلویی با دورِ سرِ 34 میدویم و بازم وقت کم میاریم😐

💁💁💁

ولی خوبه😍

من نی نی دوس😍

کلی خسته میشم و دلم درد میگیره و عصبی میشم و یهو نی نی توی خواب یه لبخند میزنه یا واسم لوس میشه و الکی گریه میکنه همش یادم میره😍

من سالها منتظرِ این روزا بودم😊

دخترکم اسمِ نازنینش آیـه خانم هست

مامانم بهش میگه: مِمِه خور😒

همسرم بهش میگه:جـانِ تُـپُـل😒

خودمم بهش میگم: قلقلی😒

در این حد ما با ثباتیم😐😐😐

خلاصه که زندگی در جریانه😊

راستی اگه یهو غیب شدم بدانید و آگاه باشید که طفلم بیدار شده و خونه رو گذاشته روی سرش😁

.Pain🔥you made me a believer

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص امگا 3 افسردگی زایمان رو رفع میکنه

خدایا به من بچه دادی با پرستارش بده 🙌

آمیییییین

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

عخخخیییییییی😍😍😍😍😍 مرضی عکس همین الان یهوییشو بذاررررر ..

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

ای جانم خداحفظش کنه.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

الهی عزیزم😍

ایشالا هرکی دلش بچه میخواد خدا بهش بده😊

روزای خوووووووب بی صبرانه منتظر اومدنتون هستمممممممم    اللهم صل علی محمد وآل محمد(ص) خدا جوووونم شکرت که هوامو داری عاشقتممممم  💕💕💕