2777
2789
عنوان

marzi و بچه داری 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 15034 بازدید | 196 پست
زردیش منو کشت😞صورت ماهش تیره شده بود 2 شب تا صبح بالای سرش اشک ریختم البته هنوزم بالاس اما چون رون ...

مرضی تو بارداری گفته بودی عکس پروفایلتو میخوای عکس دست آیه باشه بزار تا بیدار نشده😂😂😂😂

👊 جنتلمن های پشتِ میزِ مذاکره همان تروریست های فرودگاه بغداد هستند👊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مرضی جونم 

بگردم برا دختر نازت 

ببوس،صورت ماهشو 

خداروشکر که زردیش کنترل شد انشالله که بهترم میشه عزیزم 

مواظب خودت باش 

خلاصه روزای سخت رفت روزای خوب اومد 

الکی نیست که میگن بعد هر سختی آسونی☺☺☺😍😍😍

من مامان شدم🥲

موقع تعویض پوشک دستکش یه بار مصرف استفاده کنید دستتون پی پی ای نشه 😄

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

خدا حفظش کنه مرضی مثل من نباش که بخاطر استرس لذت بچه کم شده ازلحظت لذت ببر منتظر گذر زمان نباش هی نگو که ش بشه یک‌ماهش زودتر بهت. میشه بهترشدنی درکار نیست بچه یعنی همیشه فکرت مشغول همیشه یه جای دلن مضطرب بزرگتر میشن دردسرای جدید میاد سخت نگیر فقط لذت ببریدو‌شاکر باشید

زیادی خوب نباش ، داستان میشه   

سلام مرضی عکس ایه خانوم خوشکل بزار برامون دلمون قیلی ویلی بره😍

٤ خصوصیت بارز ایرانی ها،-ناراضی از وضع موجود- تنبلی برای رفع وضع موجود- داشتن نظر کارشناسی در همه امور- باباشون یه زمین داشته ارزون فروخته😓
خدا حفظش کنه مرضی مثل من نباش که بخاطر استرس لذت بچه کم شده ازلحظت لذت ببر منتظر گذر زمان نباش هی نگ ...

آره واقعا    آدم بعدا   حسرت میخوره   کاش بجای استرس  وناراحتی   لذت میبردم.   

دارم بالا میاد واقعا کف دستت عن کرد عوق سلام مرضی    نی نی من پسره تو صورتم شماره یک نکنه ...

اتفاقا خودتو اماده کن بتونی جاخالی بدی من که دخترم هست ولی تا پوشکش و باز میکنم 😑💦😒

٤ خصوصیت بارز ایرانی ها،-ناراضی از وضع موجود- تنبلی برای رفع وضع موجود- داشتن نظر کارشناسی در همه امور- باباشون یه زمین داشته ارزون فروخته😓