2777
2789
عنوان

کسایی که پارتنر دارن بیان

143 بازدید | 17 پست

شخصا چه هزینه هایی رو انتظار دارید براتون انجام بده

(فقط دوستانی که پارتنر دارن نظر بدن ممنون)

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد

تورو خدا تاپیک اخرمو گزارش بزنید ایشالا تا اربعین حاجت روا شین دوستان 🙏🙏

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کافه 

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

باشه چشم چون ندارم جوابیم ندارم😉

فقط بشین بخون😂

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

من خودم هرچی بخوام واس خودم میخرم هموم لباسو این چیزا چون واقن زشته بگم اون بخره😐😂ولی چیزای دیگ مث عروشکو چیزای خوردنیو همیشه میخره واسم هرشب برام یه پلاستیک پر خراکی میاره وای عاشق این اخلاقشم😭😭😭حیف الان شر یه قضیه ای صبت نمی‌کنیم دلم تنگ شده😭

قضیه اون مرده ک میخوره به نرده برمیگردرو شنیدی؟یروز توام میخوری به نرده و برمیگردی:)

هدیه بخره در حد توان

۸۰ درصد هزینه کافه و رستوران و تفریحاتو حساب کنه

خوراکی موقع پریودی فراموش نشه

ک خداروشکر به بهترین شکل انجامش میده😍

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

الانک ازدواج کردم مجردبودیم انتظارم این بود مناسبتا ب یادم باشه شده با یه شاخ گل همین بقیه چیزا بیرون رفتن واینا اگ سه بار اون حساب میکرد ی بار من مهمونش میکردم کلا عادت ب مفت خوری وتیغ زدن نداشتم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

زدم برات عزیزم

مرسی گلم برات صلوات فرستادم ایشالا ب مراد دلت برسی دوستم 🙏

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
مرسی گلم برات صلوات فرستادم ایشالا ب مراد دلت برسی دوستم 🙏

منم زدم برات عزیزم❤️