2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

از همونایی هستی ک خیانت میبینن میگی جدا نشو؟ 

یا کتک میخورن و... 

خب اشتباه میکنی 

دیگ باید چ بلایی سرشون بیاد طلاق بگیرن 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

اتفاقا بعضیا باید جدا شن..

موندن با بعضیا تباه کردن آیندت و سفید شدن موهات تو جوونیه

ولی خب بعضیام مشکل از خودشونه و باید سازگار تر باشن و زندگیشونو کنن

چرا جدا شدی؟ نمیتونی دوباره بهش برگردی؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

طلاق خوب هم مثل ازدواج خوب عقل و شانس میخواد دلیل درست حسابی میخواد 

همه کاندید طلاق نیستن ولی برای بعضیا واقعا واجبه 

خدا عقلش بهتر بنده ها میرسه که طلاق رو هم لحاظ کرده

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............

شرایط آدما با همدیگه فرق می‌کنه

بهتره بر اساس تجربه شخصی برای بقیه حکم صادر نکنید

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

شمام مثه همونایی هستید که فورا میگن طلاق بگیر! 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

شرایط آدما با همدیگه فرق می‌کنهبهتره بر اساس تجربه شخصی برای بقیه حکم صادر نکنید

ززندگی به همون چالش هاش خوشه 

اگه چالش ها نباشه بده 

دلیل نمیشه طلاق گرفت

ززندگی به همون چالش هاش خوشه اگه چالش ها نباشه بده دلیل نمیشه طلاق گرفت

وقتی چیزی به اسم طلاق وجود داره

یعنی یه چالشهایی وجود داره که حل نمیشه 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز