2777
2789
عنوان

قارچ

373 بازدید | 34 پست

برای قارچ ناحیه تناسلی خارش،شدید همراه با تیر کشیدن خواهشا اگه راهی میدونید راهنمایی کنید.سه ماه تحت نظر پزشک انواع پماد و شیاف وقرص واژینال استفاده کردم بی فایده بود الان دیگه واقعا نمیدونم چه باید،کرد؟؟؟؟؟؟؟؟

وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برای از بین بردن قارچ ها بهتره محیطو اسیدی کنیم یکی از بهترین موارد سرکه سیب هست و برای خارش میتونید از آب نمک استفاده کنید ؛وان آب رو پر کنید بعد نیم فنجان نمک داخل آب بریزید و داخل آب اندام تناسلیتونو قرار بدین فقط دقت کنید بذارین اب نمک داخل واژن بشه   مورد بعد عسله میتونید عسلو روی ناحیه تناسلی قرار بدین  15تا 20دقیقه بذارین بعد بشورینش 

دقت کنید عسلتون با کیفیت باشه حالا اگه سراغ نداشتین من ی اشنا دارم برای خرید عسل با کیفیت خواستین بگین 

بله، سركه سفيد عاليه، قرص فلوكونازولم خوبه البته با تشخيص پزشك كه دزش رو براتون مشخص كنه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
دقت کنید قارچ میتونه به همسرتونم انتقال پیدا کنه کوتاه مدت به نظرم از نزدیکی خوداری کنید 

البته دکتر بهم گفته قارچ منتقل نمیشه اما درمان خودت به تعویق میفته

بله، سركه سفيد عاليه، قرص فلوكونازولم خوبه البته با تشخيص پزشك كه دزش رو براتون مشخص كنه

من همه این کارا کردم جواب نگرفتم

من با واژینا عسل خوب شدم .فلوکونازول هم مصرفرکن خیلی خوبه

از واژینا عسل میترسم.نکنه بدن به هم بچسبه😉بعد چه کار کنم

پماد واژینال کلوتریمازول استفاده کن لباس زیر نپوش خودت رو خشک نگه دار گاها میتونی از باد سشوار استف ...

همه این کارا کردم اما😔😔😔😔😔

تو یه تشت اویشن دم کرده صاف شده بریز و یه نیم ساعت بشین داخلش

عسل هم میگن عالیه (البته واسه زن نه دختر)

زندگی آرام است،مثل آرامش یک خواب بلند،زندگی,شیرین است، مثل شیرینی یک روز قشنگ,زندگی رویایی ست، مثل رویای ِیکی کودک ناز,زندگی زیبایی ست، مثل زیبایی یک غنچه ی باز,زندگی تک تک این ساعت هاست،زندگی راز دل مادر من، زندگی پینه دست پدر است