برای قارچ ناحیه تناسلی خارش،شدید همراه با تیر کشیدن خواهشا اگه راهی میدونید راهنمایی کنید.سه ماه تحت نظر پزشک انواع پماد و شیاف وقرص واژینال استفاده کردم بی فایده بود الان دیگه واقعا نمیدونم چه باید،کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
زندگی آرام است،مثل آرامش یک خواب بلند،زندگی,شیرین است، مثل شیرینی یک روز قشنگ,زندگی رویایی ست، مثل رویای ِیکی کودک ناز,زندگی زیبایی ست، مثل زیبایی یک غنچه ی باز,زندگی تک تک این ساعت هاست،زندگی راز دل مادر من، زندگی پینه دست پدر است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زندگی آرام است،مثل آرامش یک خواب بلند،زندگی,شیرین است، مثل شیرینی یک روز قشنگ,زندگی رویایی ست، مثل رویای ِیکی کودک ناز,زندگی زیبایی ست، مثل زیبایی یک غنچه ی باز,زندگی تک تک این ساعت هاست،زندگی راز دل مادر من، زندگی پینه دست پدر است
از واژینا عسل میترسم.نکنه بدن به هم بچسبه😉بعد چه کار کنم
خخخ نه عزیزم تا صبح خودش میاد بیرون شبا موقع خواب بزن نوار بهداشتی هم بزار که کثیف کاری نشه از همونایی که باهاش کلوتریمازول میزنی اسمش اپیلاکتور اگه اشتباه نگم عسل بریز تو اون بعد واژینال تزریق کن
خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی