2789

دختر 16 ساله اخه چی میدونه از زندگی؟؟ 

چرا من فکر میکردم افکار عصر جاهلیت تموم شده؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان مشکل این موضوع اختلاف سنی نیست،سن زیر قانونی دختر هست این مشکلش بیشتره و بعدا مشکل سازه،

نه چه مشکل سازی خواهرای من همه تو سن ۱۶ ۱۷ ازدواج کردن همشون خداروشکر خوشبخت و مشکلی پیش نمیومد الکی کسی رو نامید نکنید لطفا

خدایا شکرت 💕امضامو دیدی دعا کن ازدواج کنم بزودی با اونی که میخوام🥺❤🙏

سن مهم نیست اصالت اخلاق و شعور و درک طرف مهمه اگر ادم باشخصیت و خوبیه پس بگیرینش

دختر خوبیه ولی سنش کمه میترسم بعدا پشیمون بشه، مامان و باباش قبول میکنن اگه بگیم بهشون 

نه چه مشکل سازی خواهرای من همه تو سن ۱۶ ۱۷ ازدواج کردن همشون خداروشکر خوشبخت و مشکلی پیش نمیومد الکی ...

ازدواج زیر سن قانونی یعنی دوره پر از تصمیمات هیجانی،

اینکه خواهر شما یا خواهر یکی دیگه خوشبخته دلیلی بر درست بودن نیست،امار و علم میگه در این دوره تصمیمات احساسیه،با مبنای تحربه فردی نمیشه برای جامعه تصمیم گرفت!

ازدواج زیر سن قانونی یعنی دوره پر از تصمیمات هیجانی،اینکه خواهر شما یا خواهر یکی دیگه خوشبخته دلیلی ...

عزیزم ربطی به سن نداره

من کسی رو دیدم تو ۳۰ سالگی ازدواج کرد ولی به ماه نکشید طلاق گرفت چونکه بلد نبود زندگیشو مدارا کنه 

یا یه دختر ۱۵ ساله دیدم ازدواج کرد الان خوب بلد بود زندگیشو مدارا کرد و الان خوشبخترینه به سن نیس که به عقله ازدواج

خدایا شکرت 💕امضامو دیدی دعا کن ازدواج کنم بزودی با اونی که میخوام🥺❤🙏

این حرفا چیهاین دختر بچه ست میگن توی سن پایین هر چندسال یکبار ۹۰درصد علایق و ویژگی های آدما عوض میشه

به نظرم ربطی نداره الان طرف تو کلاس اول به یه چیزی علاقه داشته رفته دهم هنوز به همون علاقه داره 

اما ممکنه هم بچه باشه و اینکه سن داداش شماهم کمه و بچه هست میتونن یه مدت نامزد باشن یا بگید صبر کنن تا هردو بزرگ شن 

عزیزم ربطی به سن ندارهمن کسی رو دیدم تو ۳۰ سالگی ازدواج کرد ولی به ماه نکشید طلاق گرفت چونکه بلد نبو ...

حق تصمیم گیری در مورد مسائل مهم در زندگی مثل کار و محل زندگی،ازدواج،مسائل اقتصادی بعد سن قانونی هست،زیر سن قانونی اون فرد بچه هست و میتونه با احساسات تصمیم بگیره،تا انسان در جامعه فرد بالغ محسوب نمیشه امکان اشتباه هست و حق بازخواست از پدر و مادر داره بابت تصمیمات غلط،

تصمیم گیری مهم زندگی برای بعد سن قانونی هست،نمیشه به اسم اینکه این عقلش زیاده مسئولین بزرگسال رو انداخت گردن کودک!

عقلش زیاده خوب میفهمه عاقله دلیل به سو استفاده نیست،اون در ه‍ر حال کودکه و نباید وظایف زندگی و زناشویی و ... بزرگسال و دغدغه و چالش هاش رو به دوش بکشه