2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 26 پست
دختر خوبیه ولی سنش کمه میترسم بعدا پشیمون بشه، مامان و باباش قبول میکنن اگه بگیم بهشون

خب بگید شیرینی خورده باشن تا سه چهار سال و بعد عقد کنن تو این مدت هم همو بهتر میشناسن  هم دختر و پسر بزگ تر و پخته تر میشن  

حق تصمیم گیری در مورد مسائل مهم در زندگی مثل کار و محل زندگی،ازدواج،مسائل اقتصادی بعد سن قانونی هست، ...

عزیزم ازدواج با خواست فرده کسی رو که مجبور نمیکنن برای ازدواج اگه هم نمیخواد بگه نه مگه کسی کسی رو مجبور کرده

خدایا شکرت 💕امضامو دیدی دعا کن ازدواج کنم بزودی با اونی که میخوام🥺❤🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم ازدواج با خواست فرده کسی رو که مجبور نمیکنن برای ازدواج اگه هم نمیخواد بگه نه مگه کسی کسی رو م ...

یعنی بچه هر چیز دیگه هم با میل بخواد قبول میکنید؟یا میلش با میل ما یکی باشه قبوله؟بر خلاف عرف خانواده هم بخواد کاری کنه میگید تصمیم خودشه؟

یعنی بچه هر چیز دیگه هم با میل بخواد قبول میکنید؟یا میلش با میل ما یکی باشه قبوله؟بر خلاف عرف خانواد ...

عزیزم هر پدر مادری راه درست رو برای فرزندش می‌خواهد 

اگه خاستگاره خوب بود از هر نظر چرا بخت بچشون رو ببندن

عزیزم ازدواج با خواست فرده کسی رو که مجبور نمیکنن برای ازدواج اگه هم نمیخواد بگه نه مگه کسی کسی رو م ...

قانون بچه زیر هجده رو میفرسته اصلاح و تربیت،

محاکمه و اعدام نمیشه،

کار زیر این سن میشه کودک کار،

اجازه داشتن گواهینامه و حق رای نداره،

خروج از کشورش دست خودش نیست،

اجازه بدنش دست خودش نیست،

بعد به ازدواج میرسه میگن زوری نبوده خودش خواست!

قانونا زیر این سن فرد بالغ نیست،

سر دنبال که نکردن مثل بقیه حقوق واستادن تا هجده ازدواج کنن،مگه میشه برای شرایط خاص زیر هجده حق رای و گواهینامه داد؟

حالا شاید بچه من دوازده سالگی هم رانندگی بکنه اما قانون‌میگه نه صبر کن،

عزیزم هر پدر مادری راه درست رو برای فرزندش می‌خواهد اگه خاستگاره خوب بود از هر نظر چرا بخت بچشون رو ...

همین جمله کافیه بحث رو ادامه ندیم!

با این حساب این همه کودک آزاری و کودک کشی و ازدواج زوری صلاح بوده پدر و مادر بد نخواستن و قانون نباید دخالت کنه،

این اورژانس اجتماعی هم کلا منحل بشه،

در هر حال اونا پدر و مادرن بد نمیخوان!

قانون بچه زیر هجده رو میفرسته اصلاح و تربیت،محاکمه و اعدام نمیشه،کار زیر این سن میشه کودک کار،اجازه ...

چه قانونی خواهر من اگه قانون بود که اینجوری نمیشد پس اگه قانون بود ازدواج زیر هجده سال هم منع میکردن 

عزیزم هر پدر مادری راه درست رو برای فرزندش می‌خواهد اگه خاستگاره خوب بود از هر نظر چرا بخت بچشون رو ...

خوبی از نظر من با مادرم و دخترم فرق داره،خواستگار خوب رو من تعیین نمیکنم که بچم‌ به سنش برسه شاید خوب اون فرق کنه،من نمیتونم با خوب دید خودم بگم اون ازدواج کنه و بگم صلاحت رو خواستم،من خوب رو یک چیز میبینم مادرم یک چیز دخترم یک چیز که فقط تو زندگی خودمون حق داریم اعمال کنیم نه بچمون،برسه به سنش خوب و بد رو خودش تعیین کنه و انتخاب کنه

چه قانونی خواهر من اگه قانون بود که اینجوری نمیشد پس اگه قانون بود ازدواج زیر هجده سال هم منع میکردن

چون شرع تو ازدواج دخالت میکنه نه قانون!

قانون همه جای دنیا زیر هجده کودک هست،قانون ایران هم همه جا کودک هست جز ازدواج که شرع دخالت کرده و قانون‌گذاری،

خوبی از نظر من با مادرم و دخترم فرق داره،خواستگار خوب رو من تعیین نمیکنم که بچم‌ به سنش برسه شاید خو ...

نمیدونم ولی من دیدم اونایی که تو سن کم ازدواج نکردن الان ۳۵ سالشونه ولی هنوز ازدواج نکردن دنیا عوض شده کسی دیگه سن بالاهارو نمیگیره دیدم که میگم همه سن پایین میخوان

نمیدونم ولی من دیدم اونایی که تو سن کم ازدواج نکردن الان ۳۵ سالشونه ولی هنوز ازدواج نکردن دنیا عوض ش ...

منم نمیگم سن بالا،فقط زیر هجده نه،بعد اون زندگی هر فردی دست خودشه،زیر سن قانونی نه،بقیش اختیار دست خودشه با معیار خودش،حالا میخواد دیر باشه میخواد زود دیگه خودش میدونه

منم نمیگم سن بالا،فقط زیر هجده نه،بعد اون زندگی هر فردی دست خودشه،زیر سن قانونی نه،بقیش اختیار دست خ ...

البته هرچی قسمته شاید اونا قسمتشون بود