2777
2789
عنوان

عکس بچگی

112 بازدید | 12 پست

حالا نگین دغدغه دیگه نداری به این فکر میکنی ،سالی ک من بدنیا اومدم تازه دوربین فیلمبرداری و اینا رو دور بوده همش فیلم دارم از بچگیم ولی یدونه عکسم ندارم از بچگیم.اونوقت خواهرم صدتاااااا عکس داره .گاهی میشینم غصه میخورم 😕😂چ کنم؟

منم داداشم عکس زیاد داره من ک ازش کوچیکترم عکس ندارم اونقدر.ناراحتم منم...بابام میگه دوربین نبود.چطور واسه داداشم بود🤣😐بچه های الان خوبه اوضاعشون.همش عکس و فیلم میگیرن ازشون

با افتخار *معلم*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم داداشم عکس زیاد داره من ک ازش کوچیکترم عکس ندارم اونقدر.ناراحتم منم...بابام میگه دوربین نبود.چطو ...

منم از پسر کوچیک به اندازه ای که از بزرگه میگرفتم عکس نگرفتم یعنی بزرگ بشه ناراحت میشه؟؟اخه وقت نمیکردم یا اصلا یادم نمیفته عکس بگیرم 

منم از پسر کوچیک به اندازه ای که از بزرگه میگرفتم عکس نگرفتم یعنی بزرگ بشه ناراحت میشه؟؟اخه وقت نمیک ...

من خیلی خیلی کم عکس دارم.اگ چن تایی گرفتی ک خوبه فک نکنم مشکل پیش بیاد تازه پسرا شاید کمتر درگیر این چیزا باشن..من شاید ۳ .۴ تا دارم عکس

با افتخار *معلم*

من خیلی خیلی کم عکس دارم.اگ چن تایی گرفتی ک خوبه فک نکنم مشکل پیش بیاد تازه پسرا شاید کمتر درگیر این ...

اره گرفتم ولی نه اندازه بزرگه ..توهم برات مهم نباشه دلیل خیلی خاصی نیست پشتش فقط برا دومی سر ادم شلوغ تر میشه

منم داداشم عکس زیاد داره من ک ازش کوچیکترم عکس ندارم اونقدر.ناراحتم منم...بابام میگه دوربین نبود.چطو ...

منم واقعا برام قابل توجیح نیست .میان میگن اره اون موقع فیلم مد بوده یا میکن مثلا بچه اپل بوده ذوقش بیشتر بوده.واقعا کلم برگ بودیم ما

از رو فیلم ها چند تا عکس بگیر داشته باش حق داری منم این چیزا برام مهمه حالا موقع ما فیلم نبود من فقط ...

گرفتم ولی خب حرص خیلی میخورم سر این موضوع .این همه وقت واقعا چیکار میکردن 

از رو فیلم ها چند تا عکس بگیر داشته باش حق داری منم این چیزا برام مهمه حالا موقع ما فیلم نبود من فقط ...