2777
2789
عنوان

مارمولک 😷😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1788 بازدید | 103 پست
بچه بودم..چقد ملخ میگرفتم پاشو با نخ میبستم..چقد نترس بودم..الان اگه ملخ ببینم قبض روح میشم😨😨😨

😨😨😨😨😨😨من بچه بودم از مورچه کوچیکا هم میترسیدم الانم فقط از مگس و مورچه نمیترسم بقیه همه کابوسمه😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رفته بیرون لابد  ولی تا من امشب از خونه نندازمش بیرون خوابم نمیبره

ولش کن اکه حتما حشره کش زدی مطمئن باش مرده...من تازه حشره کشم نزدم کثافت فرار کرد

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
منو داداشم بچه بودیم مارمولک پیدا میکردیم دمش رو میبستیم ب این لوله ی گاز بخاری ها😁😁😁😁😁

آره آخ آخ چقد دم مارمولک میبستیم😐😲😲😲😲

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چ دلی داری 😄  خوشبحالت

اره شوهرم کیف میکنه میبینه من شجاعم 😁😁😁

با تاسف به گذشته نگاه نکن.گذشته دوباره باز نمیگردد.با هوشمندی امروزت را بهتر کن، چرا که از آن توست وبا قلبی محکم، به سراغ آینده برو...😚

سوسک هم ببینه شوهرم نمیکشه میگه ولش کن چیکارش داری😱😱

با تاسف به گذشته نگاه نکن.گذشته دوباره باز نمیگردد.با هوشمندی امروزت را بهتر کن، چرا که از آن توست وبا قلبی محکم، به سراغ آینده برو...😚
اره 😣😥

😨😨😨شبا بعد اینکه شوهرم میره سر کار ساعت 4  از هیچی نمیترسم اما اگه ببینم رو دیوار یه سایه شبیهه حشره ای چیزی چهار چشمی نگاش میکنم تا مطمعن نشم حشره نیست چشامو نمیبندم یعنی روح ببینم بهتره تا حشره ببینم😨😨😨😨