2777
2789
عنوان

مارمولک 😷😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1788 بازدید | 103 پست
سوسک هم ببینه شوهرم نمیکشه میگه ولش کن چیکارش داری😱😱

شوهر من این حرف و بگه خودش به جای سوسکه کشته میشه😂😂😂میدونه چقدر میترسم در حدی که اگه ببینم میرم قایم میشم خودش میدونه سکته میکنم بدون زن میمونه زود میکشه😂😂😂

از خدا میخوام اگه عذابی میخواد برام نازل کنه منو اسیر داعش بکنه اما مارمولک اصلا نبینم😢

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من این حرف و بگه خودش به جای سوسکه کشته میشه😂😂😂میدونه چقدر میترسم در حدی که اگه ببینم میرم ق ...

😂😂😂😂😂

با تاسف به گذشته نگاه نکن.گذشته دوباره باز نمیگردد.با هوشمندی امروزت را بهتر کن، چرا که از آن توست وبا قلبی محکم، به سراغ آینده برو...😚

باز خدارو شکر مارمولک میبینیم جونور مثل عقرب اینا نیس 

خدارو شکر 

با تاسف به گذشته نگاه نکن.گذشته دوباره باز نمیگردد.با هوشمندی امروزت را بهتر کن، چرا که از آن توست وبا قلبی محکم، به سراغ آینده برو...😚
باز خدارو شکر مارمولک میبینیم جونور مثل عقرب اینا نیس  خدارو شکر

😨😨😨من پارسال نامزد که بودم تو خونه مامانم اینا عقرب دیدم کوچولو بود زرد😨😨😨مامانم داشت جارو میکشید جلو چشمش بود رو دیوار نمیدید من هی میگم عقرب میگه دیوونه شدی از بس از جونورا میترسی دیگه قاطی کردی گفتم باباااا ببین عقربه داداشم اورد روش تارو مار زد من داد میزدم عقرب باور نمیکردن نگاه نمیکردن اصلا ببین چیه 😨😨😨

خیلی چندشو ترسناک 😣😥 😢

وحشتناکه...فوبیای تابستونم همینه از اول گرما انقدر تنم میلرزه تا زمستون بیاد فقط بخاطر این هیولا از تابستون بدم میاد..پارسال شوهرم ۱۰ یا ۱۵ تا کشت تو خونمون تمام سوراخ سمبه ها رو بستیم خیلی تاثیر داشت

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

اصلا از سوسک و موش و عقرب و اینا نمیترسم اما از مارمولک در حد مرگ ..انقدر جیغ میزنم سکته میکنم

😨😨😨من پارسال نامزد که بودم تو خونه مامانم اینا عقرب دیدم کوچولو بود زرد😨😨😨مامانم داشت جارو میک ...

کجا هستین که عقرب داره؟

وحشتناکه...فوبیای تابستونم همینه از اول گرما انقدر تنم میلرزه تا زمستون بیاد فقط بخاطر این هیولا از ...

مم فقط در بالکن و باز میذارم از اونجا اومده لابد 

بینهایت چندش  

حتما میرم نگاه میکنم ببینم جایی باز نباشه 

تو شدی 🌙من👶❤️
کجا هستین که عقرب داره؟

بابا ارومیه هستیم اینجا اصلا تو خونه ها عقرب نیست که من خودم اولش باور نکردم😨😨😨😨فکر کردم یه حشره دیگس تو عمرم ندیده بودم از نزدیک از بیرون اومده بود کله خونه رو اسپری زدیم 😨😨