2777
2789
عنوان

بچه ها نمیدونم چطوری شده

44 بازدید | 4 پست

من ورزش حرفه ای میکنم 12سال اینا میشه و شاغلم کلا اکتیوذم و هفته 3و4روز سنگین رزمی کار میکنم سالهاس روی 28اینام ولی دیروز همسرم گفت حس میکنم یکگم توپر شدی کشیدم وزنمو دیدم بله حدود 2.5کیلو اضاف کردم نمیدونم اخه چطوری تازه من نهار هم نمیخورم تو شرکت ...ولی این ی ماه و دوماه همش تو شرکت همکارام نیمرو چرب درست میکردن اونم زیاد مجبورم میکردن بخورم ....واقعا با ورزش هم ادم بازم باید رعایت کنه تا بدنش بهم نریزه شما سرکار چیا میخورید من نهار نیمخورم هیچ وقت فقط چون باشگاه میرم بعد سرکار باخودم دوتا تخم مرغ اب پز میبرم با مویز این چیزا نمیدونم چطور این دو کیلو رو کم کنم نزدیک مسابقاتمونم هس   

چند کیلویی؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

58 بد تایپ شده عزیزم

آها 

فک کردم ۲۸ی

عزیزم با دویدن وزن کم نمی کنی؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

آها فک کردم ۲۸یعزیزم با دویدن وزن کم نمی کنی؟

میگم که مکن سنگین ورزش میکنم جوری که از باشگاه میایم بیرون دیگه نا ندارم راه برم...میخوام بدونم ایا واقعا تخم مرغ چرب انقدر سریع ادمو چاق میکنه من سالهاس فقط اب پز میخورم این دوماهه ازبس تخم مرغ یا املت چرب درست کردن وزنم زیاد شد اخه سالهاس اصلا از 57و58 بیشتر نشده بودم الان انقدر از دیروز حالم بد