2777
2789
عنوان

جایی ندارم برم کمکم کنید

267 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها شوهرم رام نمیده خونه میگه مامانم نمیزاره بیایی خونه از دیروز اومدم خونه مامانم اینام از صب دعوا که پاشو برو جاییم  ندارم برم اونجام مطمعنم راه نمیدن منا 

جایی سراغ ندارین اینکه پولم ندارم با یه بچه 

یادخودم افتادم😔😔😔😔😔

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعدید مهریه کنم بگو رفتم اجرا گذاشتم خودتو بکشی هم کوتاه نمیام مهریه برای اینجور مواقعه دیگ

خونه و ماشین کردع به نام مامانش الان هیچی نداره برای من تهدیدم کردم قبلا جواب نداده

من تا سر حد مرگ کتک میخوردم نمیدونم چطور بعد اون کتکا زنده بودم یه شب که دید نمیمیرم لوله گاز باز کرد در قفل کرد میگفت تا خونه پراز گازشد فندک میزنم بچم ازترس جیش میکرد قسمش میدادم میگفتم بزار بچه از پنجره بزارم بیرون بعد فندک بزن😭😭الان که یادم میاد گریم میگیره اومدم خونه پدرم هم برادرام اذیتم میکنن میگن برو سر زندگیت

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

چیکار کردی تو

مراحل طلاقم ولی اینجا هم در عذابم بچم رو کتک میزنن میترسوننش عذابش میدن

دیکه بچم هیجوقت مثل یه بچه سالم نیست توی جامعه خیلی هیلی ترسو شده ازهمه چیز وهمه ادم میترسه

من تا سر حد مرگ کتک میخوردم نمیدونم چطور بعد اون کتکا زنده بودم یه شب که دید نمیمیرم لوله گاز باز کر ...

هییی منم زن دوم شوهرمم و زن اولش مامانشه باهم خوشبختن و من و بچم اونجا اضافی هستیم ازمون متنفره و به چشم هوو نگاهمون میکنه توی روز میتونم یه وعده غذا بخورم و الانم که مامانش گفته من نرم خونه توی نامزدیم گفته بود وقتی عروسی کردین بره خونه مامانش بعد پسرش بره اونجا بهم سر بزنه. اما توی عقد باردار شدم هییی زندگی خوبی ندارم 

وقتی میدونستی اینجوره قبل اینکه کنه به نام ننش توقیف میزدی جداشی

از قبل زده بود حتی خونه ایی که خودش ساخته زده به نام مامانش 

مامانشم گفت من از این خونه باید به اون دخترم نصفشا بدم الانم نمیدونم نصفش کرد به نام دخترش یا چی