2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه متخصص زنان ماه بهمن سال گذشتهسوال بعدی تون تشخیص اسپرم یعنی چی نه باردار نشدم گفته بود مثل بارد ...

مشکلی شمام برای بارداری ندارید درسته؟من ی سال اقدامم و نمیشه وتصمیم گرفتم این سری ای یو ای کنم.مشکلی هم نداریم 

چرا من تنبلی تخمدان داشتم بادارو رفع شد 

ولی الان که خودمون اقدام کردیم سقط شد هفته ۱۰ بارداری

بعدش ازمایش قبل بارداری دادم تیرویید کم کار دارگ ولی هنوز رکتر نشون ندادم ازمایشو 

ولی فکر کنم بگه تا نرمالدشدن تیرویید باید صبر کنم چون برای جنین خوب نیس .

زیر نظر متخصص هستین یا مراکز ناباروری؟

امپول زدین قرص کلومیفن خوردین ؟

الان که دیگه دارو میدن تخمک و تحریک میکنن سریع باردار میشن

مشگل شما چیه ؟تشخیص دادن؟

اگه معذوریت دارین میتونین جواب ندین .

زیر نظر متخصص هستین یا مراکز ناباروری؟امپول زدین قرص کلومیفن خوردین ؟الان که دیگه دارو میدن تخمک و ت ...

من کلوموفین هم لتروزول خوردم هر ماه سونو رفتم فولکولام خوبه.دکترم تو مرکز ناباروری ابن سینا هست پیش اون میرم.هم خودم هم همسرم ازمایشامون کامله میگن مشکلی نیست ولی نمیشه یک سال اقدامم.

پیاده روی کن ارامش داشته باش میدون سخته ولی اصلا یهش فکر نکن 

وقتی ادم عصبی میشه تمام بدن از داخل میریزه بهم 

بیخیال باش ولی  اقدام داشته باشین 

مطمعن باش حکمتی داشته 

موقش که برسه شما هم مامان میشین ایشالله 

از خداوند غافل نشو که فقط خداوند متعال هست که میتونه گره های زندگیمون و باز کنه 

عزیزم🌹🌹

من کلوموفین هم لتروزول خوردم هر ماه سونو رفتم فولکولام خوبه.دکترم تو مرکز ناباروری ابن سینا هست پیش ...

منم یکسال این داروهاروخوردم نشد بعد۳بار آی یو آی کردم بازم نشد مشکلم نداشتیم من یکم تنبلی تخمدان داشتم ک با دارو حل میشد دکتر گفت مشکل شما ناشناختس ،بعد آخر دست آی وی اف کردم تابالاخره باردارشدم

آی یو آی راحته دارو میدن و دوبار سونومیشین اگر اوکی باشه داخل مرکز اسپرمو داخل آزمایشگاه بررسی میکنن اونایی ک سالمن جدامیکنن و خیلی راحت بدون درد داخل رحم میریزن ولی واسه من نشد ۳بار واقعا ازغصه منفی شدن ای یو ای افسرده شدم کاش از اول ای وی اف کرده بودم