2777
2789
آی یو آی راحته دارو میدن و دوبار سونومیشین اگر اوکی باشه داخل مرکز اسپرمو داخل آزمایشگاه بررسی میکنن ...

اا پس منفی هم میشه همش که.مشکلی دارد شما؟چندوقت اقدامید

منم یکسال این داروهاروخوردم نشد بعد۳بار آی یو آی کردم بازم نشد مشکلم نداشتیم من یکم تنبلی تخمدان داش ...

ای وای منم دقیقا مثل شمام ولی تنبلی ندارم ی سال دارم اقدام میکنم نمیشه گفتم ای یو ای کنم شاید بششه.اخه ای وی اف میترسم.چندسالتونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای وای منم دقیقا مثل شمام ولی تنبلی ندارم ی سال دارم اقدام میکنم نمیشه گفتم ای یو ای کنم شاید بششه.ا ...

ای وی اف ترس نداره دارو میدن بعد باز دودفعه سونومیشین اگر اوکی بود یه چند دقیقه بیهوش میکنن تخمک کشی میشین بعد داخل ازمایشگاه جنین تشکیل میشه و مثل ای یو آی انتقال جنین میدن فقط در ای یو ای جنین نیست اسپرمه

من شوهرم زیاد برای ای وی اف همراهی نمیکنه.میگه وقتی مشکلی نیست چرا بکنیم صبر می کنیم طبیعی بشه

ممکنه چندسال طول بکشه شما بایه دکترمشورت کن ببین نظرش چیه ممکنه با ای یو آی هم بارداربشین همه ک مثل هم نیستن قسمت من نبود۳بار آی یو آی منفی شد یه خانمی بود تومطب اونم هیچ مشکلی نداشتن ولی باردارنمیشد تازه اون ۳بارم ای وی اف کرده بود منفی شده بود میدونی نباید زمانو ازدست داد من خیلی تلاش کردم وخداروشکر نتیجه گرفتم

ممکنه چندسال طول بکشه شما بایه دکترمشورت کن ببین نظرش چیه ممکنه با ای یو آی هم بارداربشین همه ک مثل ...

اره اینم هست .اول که ای یو ای میکنم ی بار اگه نشد ببینم شوهرم موافق ی وی اف هست یا نه

اره اینم هست .اول که ای یو ای میکنم ی بار اگه نشد ببینم شوهرم موافق ی وی اف هست یا نه

بعضیا فک میکنن ای وی اف چی هست برامنکه سخت نبود جز آمپولاش ک درصورت بارداری بایدحدود۳ماه بزنی آمپولای تخمک کشیم برای من زیاد نبود

ااستراحت داره؟چون من شاغلم

چندروز اول استراحت باشی بهتره البته اینکه بخابی ازجا بلند نشی خیلی بدتره،خونرسانی نمیشه البته بستگی داره شغلت چی باشه زیاد نشستن، کارای سنگین کردن خطرناکه