cihye مدیر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 عنوان وای😐 | مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 38 پست خواهرم از تخت افتاد منم با تعجب داشتم بهش نگاه میکردم 😂که بلند شد منگ خواب بود تلو تلو خورد داش میوفتاد رو من همچنان عین بز زل زده بودم بهش تکون نمیخوردم منفجر شدم 😂😂انگار نه انگار برگشت جاش اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1403/05/06 | 03:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 فقط دوتا بچه این؟الان بهترین دوران زندگیتونه اره دوتاییم یکی دوساله خوب شدیم اون بچه بود عین سگ و گربه بودیم😂 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
kanada عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 16701 اره دوتاییم یکی دوساله خوب شدیم اون بچه بود عین سگ و گربه بودیم😂 طبیعیه.کنکور قبول شدی؟
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 طبیعیه.کنکور قبول شدی؟ نه دارم به کنکور هنر فکر میکنمرشته پزشکی خیلی زیاد از چیزی ک فک میکردم تلاش میخواد تو هنر استعداد زیادی دارم عاشق طراحی دوخت هسم دوس دارم توش خیلی موفق شم مزون خفنی داشته باشم دانشگاه تهران نظرت چیه؟بنظرت بعدا میشه با این شغل مهاجرت کرد؟ اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
kanada عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 16701 نه دارم به کنکور هنر فکر میکنمرشته پزشکی خیلی زیاد از چیزی ک فک میکردم تلاش میخواد تو هنر استعداد زی ... قطعا میشهو پولساز هم هست.
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 قطعا میشهو پولساز هم هست. انشاالله😁 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 مجردی؟ اره اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
kanada عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 16701 اره عید اون سالی که میخواستم نوزده ساله بشم خیلی حس خوبی داشتم یه ذوق درونی یه شادی یه شعف.
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 عید اون سالی که میخواستم نوزده ساله بشم خیلی حس خوبی داشتم یه ذوق درونی یه شادی یه شعف. عید امسالم رو خیلی بد شروع کردم همش منفی کل سالم تا اینجا نابود شد اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸