هنیننین مدیر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 2749 عنوان حس ششمییی قووووی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 20 پست .. 1403/05/06 | 03:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
chawkal عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 1924 ماه تولدم یا اول اسمم میگیبهمدیگه برمیگردیمحسش چیه خخ نمیدونم گفتم حس ششم اومد لایکم کنید فقط،حالا امتحانی بگم آبان؟
دخترک_باربی عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 5825 پارتنرم خیلی حساسه بعد اینکه صحبت کردیم قطع کردم بعده چند دقیقه همش زنگ میزنم نگو همزمان یکی دیگه ا ... اره یه همچین چیزی اومد تو ذهنم ک گفتم مقصر تو بودیحساس نیست شکاکه بنظرم کیس مناسبی برای ازدواج فکر نمیکنم باشه عزیزم بله خطم به خیر میشه اما تو باید از دلش در بیاری و خودتم بهش پیام میدید اون چیزی نمیگه با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ سال ها بعد دربارهی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم در حاشیهی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....
هنیننین مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 2749 اره یه همچین چیزی اومد تو ذهنم ک گفتم مقصر تو بودیحساس نیست شکاکه بنظرم کیس مناسبی برای ازدواج فکر ن ... امیدوارم این درست بشه حداقل..
همسرش عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 10384 اره یه همچین چیزی اومد تو ذهنم ک گفتم مقصر تو بودیحساس نیست شکاکه بنظرم کیس مناسبی برای ازدواج فکر ن ... ماه تولدم یا اول اسمم میگیبهمدیگه برمیگردیمحسش چیه
دخترک_باربی عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 5825 امیدوارم این درست بشه حداقل.. واقعا نمیفهمم یه خط به خطی یا تماس چیه ک پسرای امروزی انقد زود قهر میکنن ،مردونگیه دخترا بیشتره والا😕😂 با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ سال ها بعد دربارهی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم در حاشیهی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....
هنیننین مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 2749 واقعا نمیفهمم یه خط به خطی یا تماس چیه ک پسرای امروزی انقد زود قهر میکنن ،مردونگیه دخترا بیشتره وال ... همون بخدا الان دوره زمونه برعکس شده پسرا ناز میکنن😂